קר ברגלים

roytal27

New member
קר ברגלים

אתמול צללתי והיה לי ממש קר בכפות רגלים עד כדאי שלא יכולתי לזוז כמעט. יש לי חליפה open cell ולא קר לי בגוף רק בכפות רגלים למרות שיש לי גרביים 3 מ"מ. יש גרביים טובות יותר?? בנוסף לכך הייתי רוצה לדעת אם יש אטמי אוזניים תקניים לצלילה חופשית. האם ישנה סכנה בצלילה עם אטמי אוזניים בגלל הלחץ של המים והסכנה שהאטמים יכנסו לאוזניים או שיפריעו לפימפום?? תודה

erdooom

New member
אסור בהחלט לצלול עם אטמי אוזניים !!!!!

ועכשיו לגרסא הרגוע: יש סוג אחד לפכות של אטמי אוזניים מיוחדים לצלילה, אך ורק עם כאלו מותר קוראים להם doc pros ear plugs או משהו כזה .. בכל מקרה אני מכיר טריק יותר זול :) צמר גפן שמים גוש צמר גפן באוזן (עדיף שיהיה טבול במים חמים לפני כן) הצמר גפן עושה את אותה עבודה שהחליפה עושה הוא מקטין משמעותית את תחלופת המים באיזור האוזן אז היא מתקררת הרבה פכות. ועם כבר בנושא חימום עסקינן ... ישנו גם הטריק של wuss water שלמדתי גם כן מידידיי הקנדיים. הרעיון פשוט, מביאים לצלילה ציידנית גדולה מלאה עד שליש או חצי במיים חמים ולפני שלבשים את החליפה משרים אותה בציידנית, ככה על ההתחלה החליפה מחממת אותך במקום שאתה תצתרך לחממם את החליפה בהתחלה. בהצלחה !!!

אני מצטרף לשאלה

גרב ניאופרן 3 ממ לא מספיקה בשבילי בים של חורף 5 ממ עבה לי מדי בסנפיר מישהו יודע לומר האם 3 ממ גרב מאופן סל מחממת יותר? הצעות אחרות? לגבי האטמים הנדונים של הDoc proplugs אחרי דלקת אוזניים מהים הזמנתי פעמיים נכנסתי עם זה למים פעמיים כאבו לי לאחר מעשה האזניים כאילו דלקת מחדש לא יודע אולי אני רגיש למוצר הזה אולי היה זה יד המקרה שמתי בצד היה נדמה לי שזה מקל מאט על הפימפום בירידות אבל כנראה שרק היה נדמה בצלילה שצללתי בתחילת השבוע הבנתי שלא שאני יורד ככה או ככה אותו הדבר ואולי אני לא דוגמא כי אני מפמפם טבעי פנימי גם בלי יד על האף

תיתיהו

New member
יש לי פיתרון בשבילך../images/Emo184.gif

סבלתי מאותה בעיה כל החורף האחרון השנה איך שזה התחיל קניתי גרבים שעשויות מאופן סייל 3 ממ [חומר זהה לחליפה ] פתר לי את הבעיה
בהצלחה

הזמנתי

גרביים מטיטניום של OMER שלושה ממ מקווה שיגיע לפני שהחורף יסתיים מבין שזו הקומבינציה הנכונה לשלושה מילימטר ומחמם

תיתיהו

New member
זה בדיוק מה שיש לי

וזה בהחלט טוב יותר מניאופרן רגיל אם כי למען האמת ההיתי אתמול בים ואם חליפה של 5 ממ היה לי קר אחרי שעה וחצי ... מה לעשות המים קרים יותר משנה שעברה.

למעלה