קר בחוץ

קר בחוץ ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שנים, שנים שלא היה כזה קור בחוץ!
אני אומרת לכם, ההרגשה מרנינה. מהבוקר אני עפה לי מפרח לפרח עם חיוך כזה
קרירות באוויר. אני מצליחה לקחת כל פעם שוונג´ כזההההה פששששש נ ה ד ר!!!! גם לכם כל כך קר??? חשבתי להוציא מהארון שלי את מעיל החורף המיוחד שלי, אבל בשל הקור הגדול והרעידות של הגוף לא היה לי כוח להוציא את הסולם מהארון שלא לדבר על לעוף עד אליו. סגול??????????? אתה עדיין אוהב את הקייץ?????
כל כך שמח לי על הלב יה בה דה בה דיםםם הולכת לחפש לי שלולית. שולחת לכם כוכבי חום, אמממממ כלומר קור
רק טוב!!!

../images/Emo13.gif כבר קר לי...

כוכבי הקור שלך הם כמו קרני- השמש שאני אומרת לילדים שלי בימים הקרים, קרני- השמש שזורחת עליהם ומחממת אותם. יו.....הזכרת לי נשכחות!!! פורום מקסים ביותר!!!!!!!!!

לורה יקרה !!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף קפוא תחזיקי טיפות ממנו בפה הטעםםםם וההרגשה אממממ
נשמח לראותך כאן. רק טוב!!!

בטח שאוהב, אפילו לא הדלקי את המזגן

אצל השכן, אני חושב ששלי מספיק. סגול(מקפץ על חוף הים ומציץ לכל פרח).

אז זה אתה שמציץ לנו???../images/Emo3.gif

אממממ עכשיו הכל ברור. פשוט קודם לכן עפתי לי לשתות מיץ צוף אצל אחד הפרחים וככה בעודי קופצת ראש לתוכו וישבני הסורר נשאר בחוץ..... הרגשתי שמישהו מציץ לנו. אז זה היית אתה?????????????? נה נה נה נההההה נהההההה
למה לא אמרת??? אם כך, אל תתבייש יש מספיק צוף לכוווולם. שולחת לך כוכבי חיוך. רק טוב!!!

מתוקית.

New member
../images/Emo178.gifאמא´להההה גחלולה

עשית לי עוד יותר חםםםםםםםםםםם
אוףףףףףףףף קצת גשם מה רעעעעעעע רוח קרירההההה ברדדדדדדדדד הרים של קרח ולימונדהההההה מוווואה לך
ג´ול

ג´ולינקהההההההההההה../images/Emo6.gif

החזיקי חזק עושה פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ענק ומקררת אותך טיפה ואוהבת את הריח ההוא שאת מתארת עפה לי לפריזר לחפש כמה קוביות קרח רק טוב!!!

אורלההההה את רוצה?? בבקשהההההה

פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ענקי אני שולחת לך. רק סגרי את החלון בסלון שהעציצים לא יעופו
ומה עם הסלט הא????
רק טוב!!!

למעלה