קר-אחחחח

מ ת ענגת

New member
קר-אחחחח

אחזת בה בשפתיך, מעביר אותה על השקע בצוואר, לוגם בלשונך את אגלי המיים שנמסו כמעט מבעירת גופי החם כל כך אליך אני עצומת עיניים מחכה לחוש את לשונך החמה והקוביה הצוננת ממשיכות במסען המטרף לכל אורכי כש -אני חושבת שיש לנו אורחים ל...אאאא -אולי הם יצלצלו ויצלצלו ויחשבו שאין אף אחד, ויילכו? מאוחר מדי, הם קלטו שיש מישהו בבית -לא נעים אני אלך לפתוח לבוש מינימליסטי לגמרי של טי שירט שמשכתי מעל לראשי וחוטיני נחבא אמממ אל הכלים, בטוח שרואים שאני בוערת וקובית קרח נמסה על כל כולי בדרכי אל הדלת וברגל אני בועטת ברגל יחפה את הגביע אל מתחת לספה ושומעת את צלילן הענוג של קוביות הקרח שנועדו ללשון שלך, ולבערה שבי, כשהוא נחבט ברצפה הקשה

מ ת ענגת

New member
רגל מיותרת :)

בדרכי אל הדלת וברגל אני בועטת ברגל יחפה את הגביע אל מתחת לספה ושומעת את צלילן הענוג של קוביות הקרח שנועדו ללשון שלך, ולבערה שבי, כשהוא נחבט ברצפה הקשה צריך להיות בדרכי אל הדלת בועטת ברגיל יחפה את הגביע אל מתחת לספה ושומעת את צלילן הענוג של קוביות הקרח שנועדו ללשון שלך, ולבערה שבי, כשהן נחבטות ברצפה הקשה

מ ת ענגת

New member
והגירסא המתוקנת והסופית...

אחזת בה בשפתיך, מעביר אותה על השקע בצוואר, לוגם בלשונך את אגלי המיים שנמסו כמעט מבעירת גופי החם כל כך אליך אני עצומת עיניים מחכה לחוש את לשונך החמה והקוביה הצוננת ממשיכות במסען המטרף לכל אורכי כש -אני חושבת שיש לנו אורחים ל...אאאא -אולי הם יצלצלו ויצלצלו ויחשבו שאין אף אחד, ויילכו? מאוחר מדי, הם קלטו שיש מישהו בבית -לא נעים אני אלך לפתוח לבוש מינימליסטי לגמרי של טי שירט שמשכתי מעל לראשי וחוטיני נחבא אמממ אל הכלים, בטוח שרואים שאני בוערת וקובית קרח נמסה על כל כולי בדרכי אל הדלת בועטת ברגיל יחפה את הגביע אל מתחת לספה ושומעת את צלילן הענוג של קוביות הקרח שנועדו ללשון שלך, ולבערה שבי, כשהן נחבטות ברצפה הקשה

bugbuster

New member
החור באוזון,

ואפקט החממה, אה? מישו בטח שואל WTF ? אז בטח, זה קשור, כי עקב אפקט החממה מואצת הפשרת הקרחונים. איפוא היינו, קוביות קרח תחת המיטה, אה,,, זה חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה