קרש גיהוץ לשרוולים שלום, היכן ניתן לרכוש את הקרש הקטן המיועד לגיהוץ שרוולים? תודה
ע עירית32 New member 12/12/10 #1 קרש גיהוץ לשרוולים שלום, היכן ניתן לרכוש את הקרש הקטן המיועד לגיהוץ שרוולים? תודה
ט טרהקוטה New member 12/12/10 #2 שמעתי שיש באיקאה, אבל לדעתי זו אגדה אורבנית (או שתמיד בדיוק אזל להם). אני מצאתי בחנות של זינגר בנחלת בנימין, ואני משתמשת בו המון.
שמעתי שיש באיקאה, אבל לדעתי זו אגדה אורבנית (או שתמיד בדיוק אזל להם). אני מצאתי בחנות של זינגר בנחלת בנימין, ואני משתמשת בו המון.
ע עירית32 New member 12/12/10 #5 תודה השאלה היתה עבור חברה שגרה בכרמיאל, אני אשלח אותה לחנויות מכונות התפירה .
ע עדי קריף נבון New member 12/12/10 #8 עדיף להזמין מנגר אלה המסחריים נורא חלשים ומעצבנים אני ציירתי לנגר מה אני רוצה והוא בנה לי ציפיתי אותו לבד עם כותנה יצא אותו מחיר כמו תעשייתי כבר 10 לא זז
עדיף להזמין מנגר אלה המסחריים נורא חלשים ומעצבנים אני ציירתי לנגר מה אני רוצה והוא בנה לי ציפיתי אותו לבד עם כותנה יצא אותו מחיר כמו תעשייתי כבר 10 לא זז
ה השכנה של ויטוריו New member 12/12/10 #9 זה שקניתי אצל ויקטור, שהוא כמו שיש בזינגר נ"ב הוא מצויין. דו צדדי, יציב ועמיד. לא זול, זה כן. 250 או 280. לא זוכרת.
זה שקניתי אצל ויקטור, שהוא כמו שיש בזינגר נ"ב הוא מצויין. דו צדדי, יציב ועמיד. לא זול, זה כן. 250 או 280. לא זוכרת.
A ariellao310 New member 12/12/10 #11 תשלחי אותה אל חנות הסדקית והצמר של לוצי במרכז המסחרי בכרמיאל. אולי ניתן דרכה להזמין, יש לה קשר לכל הדברים האלה...לבקש ממנה. אריאלה
תשלחי אותה אל חנות הסדקית והצמר של לוצי במרכז המסחרי בכרמיאל. אולי ניתן דרכה להזמין, יש לה קשר לכל הדברים האלה...לבקש ממנה. אריאלה
L liz49 New member 13/12/10 #12 עד שתקני גלגלי מגבת עד שתהייה גליל הכניסי לשרוול וגהצי , פיתרון זמני וטוב
פ פרי הילולים New member 13/12/10 #14 את יכולה לקחת מלבן מבד כל שהוא חלקשיהיה ברוחב היקף שרוול תפרי אותו לאורך המלבן (סגרי לגליל) מלאי בשאריות בד סיגרי בקצוות והשחילי לתוך השרוול. גיהוץ על בד מגבת מקבל את אפקט לולאות המגבת.
את יכולה לקחת מלבן מבד כל שהוא חלקשיהיה ברוחב היקף שרוול תפרי אותו לאורך המלבן (סגרי לגליל) מלאי בשאריות בד סיגרי בקצוות והשחילי לתוך השרוול. גיהוץ על בד מגבת מקבל את אפקט לולאות המגבת.
L liz49 New member 14/12/10 #16 ממש לא , עבד מצויין,והצעתי את זה בתור פיתרון זמני , ומאוד נגיש.ושוב בעיות בהבנת הנקרא הבחורה רוצה לקנות קרש גיהוץ לשרוול . אני רק הצעתי לה פיתרון זמני עד שתקנה שאני אימצתי אותו.
ממש לא , עבד מצויין,והצעתי את זה בתור פיתרון זמני , ומאוד נגיש.ושוב בעיות בהבנת הנקרא הבחורה רוצה לקנות קרש גיהוץ לשרוול . אני רק הצעתי לה פיתרון זמני עד שתקנה שאני אימצתי אותו.
ש שש שבע New member 14/12/10 #17 לי יש קרש, ואני משתמשת באקרילן מהסיבה הפשוטה שאני יכולה לקבל איזה גליל שאני רוצה. ובאיזור התפר זה מתגהץ מצוין, כמובן שאני עושה את זה בגיהוץ אנכי ... ולדעתי זה יותר מוצלח מקרש. יש לי עוד כמה פטנטים בגיהוץ, אני מנצלת את כולם כשאני מגהצת שמלה..
לי יש קרש, ואני משתמשת באקרילן מהסיבה הפשוטה שאני יכולה לקבל איזה גליל שאני רוצה. ובאיזור התפר זה מתגהץ מצוין, כמובן שאני עושה את זה בגיהוץ אנכי ... ולדעתי זה יותר מוצלח מקרש. יש לי עוד כמה פטנטים בגיהוץ, אני מנצלת את כולם כשאני מגהצת שמלה..
י יסמין 61 New member 15/5/16 #20 מה הכוונה משתמשת באקרילן? אשמח להסבר. אני צריכה לגהץ שרוולים בחולצה מכופתרת באופן קבוע . אשמח לפיתרון . במקום לקנות קרש לשרוולים.  
מה הכוונה משתמשת באקרילן? אשמח להסבר. אני צריכה לגהץ שרוולים בחולצה מכופתרת באופן קבוע . אשמח לפיתרון . במקום לקנות קרש לשרוולים.