קרשים

THE FATRIX

New member
קרשים

מה הבדל בין הקרשים? רק הציור או שיש גם איכות? נכנסתי להמון אתרים של קרשים ואהבתי מאוד את הציורים של BLIND, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בגדים שלהם?

rodney hawk

New member
עים אתה רוצה קרשקרשים אותו הדברקק

חפש שני קרשים אותו דבר בחנויות שונות בדוק מה יותר זול לך לחנות וקנה את הקרש לפי המחיר כמה שיותר גבוה כך יותר טוב בדרך כלל לא עובדים עליך במתיר או לך עים מישהו שמבין

FreekStyler

New member
יש הבדיל בין הקרשים

למשל לפי מה שבנתי שקרש דק הוא קרש טוב... וגם הצורה שלו... ובאמת איפה אפשר לקנות בגדים של בלינד זירו ובירד האוס?

Amir vehter

New member
אושרי בקרוב פותח חנות

בינתים אתה יכול לבוא לגולדה ואושי מוכר שם

Yuval Penny

New member
גולדה זה ספוט בת"א

ואושרי מוכר שם קרשים של alien blind seek habitat ועוד ועוד וגם גלגלים טובים ונעליים של ואנס ודי סי וצירים של ונטור וטנסור ולאגרים של וורלד ועוד כמה דברים... ממש ציוד טוב!!!!

skate or die14

New member
קרשים

יש קרשים שמנים כמו זירו, ויש קלים ודקים כמו אורלד אינדוסטרית

THE FATRIX

New member
עוד שאלה

תוך כמה זמן הקרש נהרס? וכשהוא נהרס, אפשר להחליף רק את הקרש בלי לקנות סקייטבורד חדש?

xflil

New member
קרש נשבר בערך אחרי חצי שנה

במקרה שזה קרש מקצועי, ב-340 שקל אם אתה קונה סקייט מקצועי אז כן אם הקרש נשבר אתה יכול לקנות קרש בנפרד אבל אם אתה קונה קומפלט ב-300 שקל, אתה לא יכול (מקצועי=900 ש"ח בערך)

G_Roni

New member
לפעמים אפשר

זה תלוי בצירים איפה שיש את הברגים שמחברים את הקרש עם הצירים על הצירים צריכים להיות עוד שני חורים בנוסף ל4 שמחוברים ואז אפשר לחבר את כל סוגי הקרשים ככה לפחות הסבירו לי בלייטוייב

TIS

New member
לי זה קרה

כשקניתי את הקרש שלי הצירים לא התאימו והיה עליהם כמו הכנה לעוד חורים אז אני ואבא שלי התחלנו לקדוח בזה עד שהחורים התאימו. הלך לנו מקדח בגלל זה

xflil

New member
כן, אבל הקרש עצמו נשבר אחרי ככה

חצי שנה של נסיעה לא?

Chomp on this

New member
ממש לא!!

לי למשל נשבר השורטי תוך 2-3 חודשים ולחבר שלי מחזיק האלאמנט כבר איזה 5 חודשים. הכל תלוי איך אתה נוסע, אם אתה מעיז וקופץ מדרופים ומדרגות - הוא ישבר לך יחסית מהר. אבל אם אתה נוסע flat כל החיים שלך, מי יודע כמה הוא יחזיק לך.

THE FATRIX

New member
מה?

הקרש שלכם נשבר לשניים? התכוותי למתי הקרש נשחק לגמרי(לא יודע אם זאת המילה המתאימה, אני מתכוון למתי שלא רואים את הציור אלא עץ מתקלף) פשוט לא ידעתי איך לקרוא לזה.

sk8 for life

New member
אביב היה היום מזה טוב אה?

צריך לעשות סשנים כאלה יותר פעמים אני אישית ממש נהנתי לדעתי צריך לסוע לקריית שמונה ולחפש שם ספוט טוב כי גם אצלנו וגם במטולה דיי נמאס!

למעלה