תודה לכם על שיתוף הפעולה. אז התרומה הצנועה שלי לעניין
 
אנחנו, בארוחות ערב של יום יום, כמעט איננו אוכלים פחמימות. ודאי שלא גלוטן.
כמובן שאם מתוכננים ילדים או אורחים הכללים משתנים.
מרקים - השלם ממונה על מרקי הקטניות הסמיכים והבריאים, שאסור לי לגעת בהם. הוא אוכל מהם מידי יום. אני על מרקי עוף וירקות כשמתחשק לי. לא מכורה כמוהו למרקים.
 
ארוחות ערב חמימות: שעועית ירוקה בכל הווריאציות.
סלטי קינואה אדומה (הפסקנו לקנות את הלבנה. האדומה הרבה יותר מוצלחת בסלטים) עם ירקות, בחורף מוגשים חמימים ובקיץ קרים.
סלטים על בסיס סקיני פסטה חמה, בכל הצורות, בתוספת ירקות/ירוקים/עוף
סלטי עוף. אגב, הכי טעימים עם רוטב סאטה. זה שידוך נפלא. הפסקנו, כי הנכדה אלרגית לבוטנים עד סיכון חיים, אז הוצאנו אותם לגמרי מהבית.
אנטיפסטי - בין פעמיים לשלוש בשבוע, ומשתדלים כל פעם הרכבים שונים וירקות שונים.
מאפים, מאפינס ופשטידות - הרבה זמן לא הכנתי, אבל בהחלט יש לי מתכונים עם קמח שקדים, מה שמונע מהם להיות פחמימתיים.
ביצים בכל הצורות לעת מצוא.
טונה במים עם פלפל ולימון זה הבסיס לסלטי הטונה שלי, מכל טוב הארץ. אתמול הכנתי עם פלפלים קלויים ועוד כמה תוספות, כך שזה יוצא סלט חמים.
רצועות סלמון מעושן עם קוביות תחתיות ארטישוק קפואות ומבושלות, בתוספת ירוקים.
והיום הכנתי לאפות מקמח שקדים. כיף!!