קררררר לי

דמעונת

New member
קררררר לי

יושבת בבית. וקר לי. מאוד קר לי. בדרך כלל אני מאוד אוהבת את החורף. אבל את הקור שיש עכשיו אני לא ממש אוהבת. קר לי בידים, ברגלים ובלב. עצוב לי כי העובדת הסוציאלית שלי עוזבת אותי. אני יודעת שאני לא אפול בין הכיסאות. תיהיה לי עובדת סוציאלית אחרת. אבל זאת שעוזבת כל כך מיוחדת, כל כך מקסימה, כל כך עדינה ולבבית. שקשה לי להאמין שיכולה להיות משהי כמוה. אפשר להגיד שאני כבר מיומנת בפרידות. הרבה מקומות שהייתי והרבה מטפלים שהיו לי. אבל קשה להתרגל לדבר שכזה. בזמן האחרון אני הולכת לישון מאוד מוקדם, אולי זאת הדרך שלי להתמודד עם הקור, הקור הפיזי, והקור הנפשי. אבל בעצם מה אני בוכה ? יש לי בית, יש לי חבר אוהב, יש לי משפחה (2) שאוהבות ודואגות, יש לי כלבה מיוחדת. אז למה לי להתלונן? בברכת חג שמח ומלא אור... דמעונת.

את יודעת שלא תפלי בין הכסאות

את יודעת כמה זה טוב לדעת כזה דבר? בעצם את אומרת שיש לך בטחון. את יודעת שלא עוזבים אותך. מיומנות בפרידות. באיזהשהוא מקום, אני חושבת שהחיים מלמדים אותנו את המיומנות הזו (את כולנו). חלים הרבה שינויים בחיים - והשינויים מובילים לפרידות. זה כנראה חלק טבעי שבחיים, כמו שטבעי להרגיש בו כאב ולבכות.

ניאו30

New member
דמעונת,פרידות זה דבר לא קל ../images/Emo24.gif

אפרופו השרשור על חרדת נטישה.השאיפה היא להסתכל על הפרידות כמשהו טבעי של החיים,וזה באמת קורה לנו כל הזמן,לא? פוגשים אנשים,נפרדים,קשר אחד נגמר,קשר אחר נכנס ומתחיל. אני חושב שזה אפילו טוב שאת מרגישה מה שאת מרגישה,כי זה אומר שיש בתוכך המון רגש...נכון שכרגע זה למישהו אחר,אבל יגיע השלב שהרגש הזה יופנה גם כלפי פנימה,ואז ועוד משהו שהבנתי...שכל פרידה פותחת פתח למשהו חדש שיגיע.זו אולי חלק ממחזוריות החיים-דלת אחת שנסגרת במקום אחד פותחת דלת אחרת במקום אחר. אני מסתכל על השנה האחרונה שלי ורואה כמה זה נכון,איך הדלתות נפתחות בממש סוג של מין התאמה קוסמית כזו,בלי הסבר...זה עוזר לי להתמודד עם הפרידות שעברתי בשנה האחרונה,בין אלו שמרצוני ובין אלו שלא מרצוני. שיהיה לך חג שמח,מלא באור ואהבה

לירננה

New member
אהבתי את תגובתך ניאו

מסכימה מאוד עם זה שפרידות הן הכרחיות וזה לא דבר קל בכלל, וזה קשה כל פעם מחדש להיפתח למישהו אחר,חדש. אבל זה החיים באמת וההתנסויות האלה מלמדות על החיים. יש לך את האנשים היציבים בחייך, ויש את האנשים המתחלפים וככה צריך להיות. זה קשה ואת יודעת שתצטרכי להתמודד עם זה, אבל את יודעת שתתמודדי נכון? וזה מה שחשוב. שיש לך את הכוח להתמודד גם עם קושי

פרידה זה דבר לא קל ../images/Emo4.gif

לצערנו זה חלק מהחיים, אבל תהיה לך עובדת סוציאלית חדשה, ואולי היא תהיה טובה כמו קודמתה ואולי אפילו יותר, ואולי היא תתן לך דברים חדשים שלא קיבלת מהקודמת, אולי הנקודת ראות שלה שונה. נסי לבוא בגישה פתוחה וחיובית

למעלה