קררררר לי

ביקשת...

C`est le dernier qui a parlé qui a raison Dans ta maison C`est celle qui m`a donné un nom qui a raison De toute façon Fille ou garçon, tout ces dictons sont des leçons Ne dis pas non Le monde n`est ni mauvais ni bon, tu tournes pas rond C`est sans raison Dis-moi au nom de quelle nation tu lèves le ton Dans ma maison Ne gémis pas comme un violon sans partition C`est une leçon La verité se cache le front comme un silence Qui en dit long C`est le plus fort qui a parlé qui a raison De toute façon C`est le dernier qui a parlé qui a raison Dans ta maison C`est le dernier qui a parlé qui a raison De toute façon Toutes les saisons font et défont belles les passions Quelle dérision C`est le dernier qui a parlé qui a raison Sans condition Comme-ci ou comme-ça Ici ou là-bas

softy

New member
מכיר !

אֶדִיתפִיאֵיזֲהאַף סופטי מעיר את מוריס

merci mon cher

אבל לא רוצה להשוויץ מחכה שסופטי ישוויץ לי אחרי שיגמור סוף סוף להפשיל

softy

New member
שניה אני שם עלי מכנסיים

סופטי גומרים והולכים

softy

New member
התמונה מתחילה להתבהר

רובע פיאגל, חצות, ליד הבר, 750 פראנק בסוף הערב. סופטי הייה שווה כל פראנק

בדרך חזרה מהבאהמס

נעצור לשנייה בפאריס ואז אראה לך איפה עשיתי את הסטאז` מקווה שהשארת שם רק פרנקים ולא לקחת איתך כלום לדרך (או שבגלל זה היית אצל הוטרינר?)

softy

New member
השארתי שם עוד משהו קטן

שקיבלתי בבאהמס, אבל אני אופטימי יודע שהמדענים עובד על זה ללא הפוגה. סופטי חיובי

לו חיכיתי למדענים

לא הייתי נוגעת בך, בלי שלושה זוגות כפפות אחרי כל הרשימה (ראה למטה) של כל אלו שעברו תחת ידיך אבל כהרפתקנית מטבעי, נותנת לך צ`אנס רק תביא איזה אישור על גימלים

מבקשת להתמכר ברצינות

לא למכור לנו לוקשים על ו...אני נרדמתי הרגע סובבת את כל גברי הצ`ט על האצבע הקטנה תשאירי גם אצבע אחת לסופטי כי אני הולכת קצת לבלות מתחת לשמיכה סופטי אתה מוכן? צחצחת שיניים? אני באאאאאאאאה

למעלה