קרקר פרמזן מ- MKR

טינטיןS

New member
קרקר פרמזן מ- MKR

כבר כמה פעמים, כולל בפרק של אתמול, ראיתי שמגישים סוג של קרקר שנראה שעשוי רק מפרמזן והוא דק מאד. האם למישהו יש מתכון? בתודה מראש
 

TCHM

New member
לא יודע מה זה MKR אבל כנראה הכוונה ...

לטוויל פרמזן

מחממים תננור ל 180 מעלות, מנחים נייר אפיה בתבנית תנור.
מניחים כמות של 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת גס על הנייר
ומשטחים לעיגול בקוטר 8 ס"מ או יותר ( לפי הצורך) במרווחים
של 10 מ"מ בין העיגולים ומכניסים לתנור לאפיה של כ 3 דקות
עד שהגבינה מבועבעת.
מוציאים ומצננים עד התקשות או מעצבים ומניחים להתקשות.

חשוב להשתמש בגבינת פרמזן/פקורינו אמיתית לא חיקוי מקומי
ולא הקנויה מגוררת ברמת אבקה. לא לגרר דק ידי.
ניתן להוסיף לגבינה צמחי תבלין או שומשום בהיר/שחור או קצח.
ניתן לעצב את הטוויל בעודו חם לכל צורה וגם לקעריות,
אם הוא מתקשה ניתן להחזיר לתנור לחימום קל והתרככות.
 
תודה רבה לשניכם...גם אני חיפשתי לזה מתכון


 
למעלה