קרקפת מגורה

אמא קחי

New member
קרקפת מגורה

ערב טוב, לאמא שלי שתהיה בריאה (בת 70+) יש גרד חזק בקרקפת מזה כמה שבועות, נשללו בעיות הקשורות לפטרת או כינים. היא חופפת רק אחת לשבוע, במספרה וצובעת אחת לשבועיים. השיער והקרקפת יבשים (אין קשקשים). הצעתי לה קודם כל לעבור לשמפו ומרכך טבעיים ועדינים שרק אותם תיקח למספרה לחפיפה ולסידור פעם בשבוע. האם יש מקום להשתמש בעוד תכשיר שיעזור לה? חשבתי לתת לה אלוורה טבעית שיש לי בבית ושמפו לתינוקות עדין וטבעי לחלוטין. האם יש עוד משהו שניתן להסתייע בו על מנת שתרגיש טוב יותר? תודה רבה!

0 אור 0

New member
אפשר לעשות מסכה לשיער

יש מסכות עשירות ומזינות על בסיס שמנים צמחיים שטובים לשיער כמו שמן זית או שמן קוקוס כדאי לרכוש את המסכה או תערובת שמנים אצל ארומתרפיסט שיוכל לשלב את ההזנה עם הרגעה - מה שחשוב פה זה גם הידע המקצועי וההתאמה האישית, אבל גם נגישות לכל השמנים הנחוצים, למשל שמן קמומיל רפואי שהוא ממש מעולה לבעיות האלו, עולה משהו כמו 400 ש"ח לבקבוקון קטן, ולכן לא כדאי לקנות אותו בשביל כמה טיפות שאת צריכה לתערובת.

freearth10

New member
יתכן

היי אמא קחי, יתכן שהגוף שלה כבר לא מקבל את הרעלים שבצבע, או בספריי ואז או שכדאי לחשוב על מעבר לצבע יותר טבעי, או על מעבר חד יותר - קבלה של הצבע הלבן בחייה, כמשהו שמוסיף ולא גורע.
מאיה

אמא קחי

New member
תודה מכל הלב לכל העונים

כפיתרון במיידי (או נסיון להקל) נתתי לה שמפו קוקוס ושמפו על בסיס שמנים (טבעיים לחלוטין) שתקח עמה למספרה. כמו כן מרכך טבעי. נתתי לה ג'ל אלוורה שיש לי שהוא 100% טבעי. אני מניחה שכל עוד היא תעבור לפחות למוצרים טבעיים לשיער במקום החריפים שבמספרה - זה יכול להקל. אנסה למצוא את תרסיס הג'ל אלוורה שקראתי עליו באינטרנט. אני מניחה שהיא תמשיך לצבוע אבל לפחות שתוריד את המוצרים הנלווים החריפים הקשורים להגיינת השיער והקרקפת. שוב תודה!

0 אור 0

New member
האם הוא באמת מתאים לאיזור הקרקפת?

בתור "מכורה" לאלוורה, מעולם לא ניסיתי להשתמש באיזור הקרקפת , ובגלל נסיון עבר בעייתי - בגירויי עור חזקים על בסיס אלרגני לפעמים אפילו אלוורה מציתה את הגירוי.

אילנה 55

New member
לי היה גרד בקרקפת.....

הפסקתי לצבוע את השיער והגרד נעלם לאחר כמה חודשים.

למעלה