קרקע יציבה

דניאלי52

New member
קרקע יציבה

נכון שזו לא חבררת בטוח, אבל כאחת שנפלה , איך תכלי לחזק אותי שיהיה לי האומץ להתחליל בשנית? תבורכי

אין ביטוח על כלום..

לצערי כולם צבועים וחנפנים... עם כל האופתימיות שלי...נפלתי-----פעמיים!!!!! לדעתי לבדוק...ולבדוק.... ולא לרוץ לחתונה ..ממש לא.... אף אחד לא בורח... ואחרי ולפני הכל....המון תפילה עם דמעות....

ישראל261

New member
צודקת

אני נפלתי פעם אחת בבום!! אין אמונה באף אחד כמה שחושבים שמכירים לא יודעים כלום

odery

New member
הכי נח להאשים את האחרים

את שוכחת שהבחירה שלך במישו עקום,נוכל,שקרן ורע היא עדיין הבחירה שלנו. זה יכל להיות כי היה נח כי לא רצינו להקשיב להגיון כי ברחנו מחמחשהו אחר אז הסכמנו בתת הכרה לשלם את המחיר שמוצמד לתווית הזו. אבל "לצערי כולם צבועים וחנפנים" זו מריחת עצמנו בשמן-כדי שחיצי הביקורת שאולי יפנו נגדנו יפלו. אני לא אומרת שאין טיפוסים שליליים,אני אומרת שהבחירה היא שלנו.

אני לא מאשימה אף אחד...

ומאמינה בלב שלם שהכל מלמעלה..וזה מה שניגזר עלי לעבור בזה העולם.... רק אמרתי שאין להאמין לכל ההצגות שמציגים לפני כן... הכל הצגות אחרי הכל.....

odery

New member
נגזר?

זה לא משו אישי אני לא מכירה אותך ומאחלת לך הרבה הצלחה בכל מה שתעשי, אבל אם תשימי לב,עכשיו את זורקת את האחריות על הקב"ה...

דניאלי52

New member
תודות

מודה לכל מי שהגיב מכל הלב ומאחלת שלא נפול שוב ושדרכנו תהיה מוארת וסלולה.

שתי מילים:

אמונה ורצון. לבכות הדמעות שבעולם לכאוב את כל הכאב שבעולם ליפול ולקום ולמשיך ללכת גם אם הרגליים כואבות. ליפול ולקום ולהמשיך לצעוד. ליפול ולקום ולהמשיך למרות הכל אל מול הפחד אל מול הכישלון אל מול הכל פשוט לעמוד, באומץ ברצון ובאמונה. באמונה שמגיע לך טוב,ולא סתם טוב,אלא הטוב ביותר. וזה גם שתקבלי. אינסטינקט הפחד יש בו הרבה בכדי להותירנו שפויים,הוא זה שמדליק את הנורות למען שלא ניפגע,או נחזור על טעויות החיים. נכון,הוא מחדד את החושים,ועם זאת,הכח שלו הרסני,משתק,ועוצר אותנו מלקום,להתקדם,מלעשות שינויים. אין זו בושה לפחד, זו בושה להיכנע לפחד.

DD888

New member
אין ביטוח

הגרוש שלי לא רמאי ולא שחקן התחתנתי לא מתוך איזה אהבה עיוורת.הנה הבנאדם השתנה עבר מה שעבר ונהיה אחרת . בחיי נשואין יכולים להיות כל מני נסיונות וקשיים אדם לא יכול אפילו להאמין בעצמו... אין שום בטוח!!! רק לבטוח בקב"ה ולבקש ממנו.

סאני42

New member
לימדי תרגילים לחיזוק שרירי

הת@# כך שבפעם הבאה פחות יכאב... בתנאי כמובן שלא תפלי על הראש....

למעלה