קרקמבוש אצל רביבה וסיליה

קרקמבוש אצל רביבה וסיליה

אתם לא מסוגלים להבין מה קורה שם בבית הקפה מאותו ערב שהיא הופיעה בתוכנית (לא שחסר לבית הקפה הזה קהל אי פעם, תמיד המתנה של שעה בתור) בלילה, החלו טלפונים של אנשים לדרוש בקניית הקרקמבוש אנשים ניצבו על פתח הקפה בשישי בבקר עשרות טלפונים להזמנות. אין להם רגע דל. בתפריט הקבוע מעולם לא הופיע קרקמבוש. כמות הקינוחים שנמכרת שם מידי יום היא ענקית , מאז התכנית זה צמח ל- פי שלושה. אין להם רגע דל. הקונדיטוריה המרכזית של שלושת בתי הקפה שלהם (רמה"ש, ת"א ברחוב ההארבעה והשלישי עומד להיפתח בקרוב בפרוייקט YOO בתל אביב) עובדת סביב השעון. מדהיםםםםםםםםםםםם
 

davidlev0255

New member
במתחם יו? וואו זה מעניין, אבל איך אוכלים את

הקממובוש הזה.? לא עדיף פחזניות בשמנת? פשוטות? או שההבבדל זה בעצם שהקממבוש הזה הפחזניות הן כריספיות, עם ציפוי עדין של קרמל?
 
קרוקומובוש=מתפוצץ בפה

כנראה באמת שהציפוי הקריספי של הקרמל הוא זה שמייחד אותו משאר הפחזניות הרגילות
 

Haad Yao

New member
אמת? לא יצאתי מגדרי כשראיתי את הקינוח

ואת אופן הכנתו. נראה לי כמו קינוח מגלומני שמתאים לאירועי ענק בלבד (שמאז ומתמיד מכניסים אותי ללחץ). כמה פחזניות יכול לאכול אדם אחד? מקסימום שתיים, וללא ציפוי קרמל... אני גם לא חסידה גדולה של פבלובות. יותר מדי סוכר בשבילי בצלחת אחת. אבל אהבתי אותן בתור ילדה
 
למעלה