קרצינואיד

לירון543

New member
קרצינואיד

היי, יש לי מטופלת שיש לה קרצינואיד בריאות כבר למעלה מ20 שנה, ההתפתחות מאוד איטית ולכן לא מנתחים או מטפלים בזה... היא סובלת כאמור למעלה מ20 שנה והסימפטומים הם שיעול מרובה עם ליחה מרובה . אני רוצה לתת לה פורמולה ורציתי לדעת אם זה יכול באיזשהי צורה להגדיל את הגידול או לגרום לאישזהם תופעות לוואי... המון תודה לירון

היי לירון.

ישנם צמחים שמעודדים התפתחות של תאים מסויימים, כמו הצמח שמאיר ציין וישנם עוד מצויינים. ההתייחסות היא בד"כ לעידוד יצירת תאים השונים של מערכת החיסון. חלק מהצמחים יהיו מצויינים לשימוש אצל המטופלת שלך [כמו צמחים שמעודדים ריבוי B cels] וישנם צמחים וזה תלוי באבחנה המדוייקת שלא יתאימו לה, או שאולי, אני באופן אישי הייתי נמנעת מלרשום אותם בפורמולה. אם את מתלבטת וחוששת, אני ממליצה לך, לפני הזמנת הפורמולה, להיוועץ בקשר להרכב הצמחים שבה, עם מטפל שמתמחה בנושא הטיפול במחלות סרטן. נסי לפנות לפנות ליאיר מימון למשל. כל טוב. שירי.

מאיר72

New member
לשיבא יש השפעה במיוחד על הריאות

אבל יש צמחי מרפא נוספים לטיפול בסרטן LING ZHI DONG CHONG XIA CAO - הפטריה על התולעת ויש עוד כאלו שהם ספציפים לסוגים שונים, למשל LIAN FANG מטפל בסרטן צוואר הרחם, BAI HUA SHE SHE CAO ללוקמיה מצורף קישור לסקירה בנושא סרטן (משם אפשר להגיע לחומר קריאה נוסף בנושא)

לירון543

New member
קודם כל תודה רבה

איפה אפשר למצוא חומר מפורט על צמחים מעודדים bcells? בבנסקי יש איזכור לזה? קמת מלחיץ אותי הסיפור הזה.... :)

למעלה