קרפ"ר ב תל השומר

Shir Sparotty

New member
קרפ"ר ב תל השומר

היי,
אני צריכה להגיע מחר לבדיקת שיניים בתל השומר... זה נמצא בקרפ"ר ב? איך אני מגיעה לשם?
תודה!

olli3

New member
מנהל
קו 70 מתחנת הרכבת ת"א מרכז או 104 מההגנה.

אם את מגיעה מדרום, רדי בתחנת ההגנה. בפתח התחנה ממוקמת תחנת אוטובוס בה עוצר קו 104 אשר מגיע לתל השומר. עלייך לרדת בתחנה האחרונה - מסוף תל השומר.

אם את מגיעה ברכבת מהצפון, עלי על קו 70. יש לעלות עליו מרחוב "על פרשת דרכים". ביציאתך מתחנת הרכבת עלייך ללכת ישר עד הרמזור, לחצות לצד השני ומהתחנה שצמודה לרמזור את עולה על קו 70.

חשוב לי לציין שממקומות רבים ברחבי הארץ קיימים קווי אוטובוס ישירים לתל השומר, על כן, כדאי שתצייני מהיכן את יוצאת לדרכך כי הרכבת במקרים מסויימים יכולה להאריך לך את הדרך בחצי שעה עד שעה.

olli3

New member
מנהל
מחיפה ניתן להגיע באמצעות קו 970 של אגד.

זה טוב במיוחד אם את רחוקה מתחנת רכבת כלשהי. קו 970 הוא קו שהוקם בעבור ריכוזים חרדיים ולכן הוא עובר בעיקר בריכוזים חרדים בחיפה אם כי לא רק.

קו 970 הינו קו ישיר לחלוטין בין חיפה לכביש גהה ולכן הנסיעה בו מהירה. תשתמשי בו רק עם הנגישות אליו מנקודת המוצא שלך בחיפה נוחה יותר מאשר הגעה לרכבת (גם מבחינת זמן). וכמובן אם הזמנים של 970 מתאימים לך.

מידע על כל הקווים בישראל ניתן לראות באתר www.bus.gov.il כולל לו"ז ותחנות.

יש לרדת מקו 970 במחלף גבעת שמואל או מחלף גהה ומאותה התחנה בה יורדים להמשיך עם קו 70 של דן לנסיעה של 5-8 דקות לתל השומר.

למעלה