קרע במיניסקוס

ganbarimasu

New member
קרע במיניסקוס

שלום לכל הפייטרים. לפני כחודש, במהלך גשוקו פסח, נפצעתי בברך. האורטופד סובר שיש לי קרע במיניסקוס ושלח אותי לפיזיותרפיה. ביום א' קבעתי פגישה ב 4 עיניים עם הסנסיי שלי על-מנת לנסות ולגבש איזושהי תכנית אימונים שמתאימה לי כרגע, כי אני לא רוצה להפסיק להתאמן לחלוטין אבל אני לא מסוגל לבצע אימון בעצימות ובלחץ על הברך. יש לכם הצעות לתכנית אימונים כזו, או למה מותר אסור או כדאי לעשות? תודה מראש...

goldy

New member
אה, להיתמקד בפלג גוף עליון? ../images/Emo192.gif../images/Emo132.gif

אימון ברגל אחת ישפיע על השניה בכל מיקרה.

ganbarimasu

New member
זה אמנם נשמע הגיוני...

אבל איך אפשר לעשות קראטה בלי עמידות, בלי בעיטות, בלי קאטה?
נשארו רק אגרופים והגנות בלי תזוזה....

אביב tkd

New member
אני גם במצב דומה

יש לי פציעה בקרסול (עוד לא הלכתי לאורטופד) ואני לא יכול לעשות את רוב האימונים (אצלנו רגליים זה דבר מרכזי), אז אני עובד על ידיים, ועל הקאטה רק במקום (עושה את התנועות עם הידיים וזהו). רק בריאות.

טיפול דיקור חינם!!

שלום לכולם, אני מטפלת שיאצו 7 שנים וכרגע סטודנטית לדיקור, מחפשת כאלה שכואב להם בברכיים ושמוכנים להתנסות בטיפול ברפואה סינית הכולל דיקור.

roy33itc

New member
אני אשמח להתנסות אבל 2 שאלות

1) מה אפשר לתת לך בתמורה. 2)יש לי כאבי שלד ,שרירים ורצועות כואבות שם,לאיזה סוג כאבים הטיפול מיועד. אפשר להמשיך במסרים אם תרצי

usr

New member
קרע במיניסקוס

כאחד שעבר שני ניתוחי מיניסקוס וחזר להתאמן כרגיל , בגדול אין לך מה לדאוג. על מנת לדעת בוודאות שיש לך קרע במיניסקוס אתה צריך לעשות בדיקת MRI או מיפוי SPEC . אני מציע לך ללכת לבדיקה כזו. הסימפטום הברור ביותר לקרע כזה הוא שהרגל שלך ננעלת ואתה לא יכול לכופף אותה או ליישר אותה עד הסוף. אם אין לך את התחושות האלה תמשיך בפיזיוטרפיה ותחכה לראות אם המצב ישתפר. כרגע , אל תרד נמוך מדי בעמידות ותשתדל להמנע מתנועות סיבוביות חדות עם הרגל. אם אתה כבד תשתדל להוריד במשקל. קשה לרגל לסחוב משקל רב וזה מתבטא בכאבי ברכיים.

usr

New member
עוד משהו

חשוב מאוד להמנע מנעילת הרגל בסוגי הבעיטות השונות , ואולי עדיף לא לבעוט בכלל עד להרגשה טובה יותר.

למעלה