קרס - מה נהיה ?

קרס.

New member
לא מיצינו כלום, נתתי לאסף ב לנשום

חוצמזה, גם ניסיתי לעבוד קצת...

WINTERLOVE

New member
הוא נשם ואני גם עבדתי. ולסיום היום:

שיר רגוע ורווי געגוע ==================== צירוס בשמים והחום יורד פרח כבר החצב והעוף נודד תנו לנו כבר גשם ותביאו קור כי אני ת´חורף מתקשה לזכור רעמים,ברקים וסופות ברד רוח משתוללת, ברוש שנע ונד מטריה וגטקעס גרביים ומעיל איך דופק הגשם ? תזכירו לי ת´צליל להפעיל ת´וישר ולבלום לאט ולראות ת´ שלג שיורד בלאט טמפ´ חד-ספרתית ולחות גבוהה שטפונות בעמקים , כנרת מלאה זאת רק נבקש: "תן טל ומטר" עוד חצי שנה החורף כבר נגמר

קרס.

New member
כמה שזה נכון

לא זוכר ת´חורף לא זוכר לא זוכר ת´חורף לא זוכר ובאמת עוד חצי שנה כבר מגיע שוב הקיץ פאדיחות!

WINTERLOVE

New member
צודק - אני כמובן !!!

קרס חביב, אז זהו שלא ! אני בשלי והוא בשלו שב לך שם בתל אביב זרוק חמשירים וגם שיר מגניב אתה גם יכול אותי להקניט אך לעד תישאר בליגה ארצית !

קרס.

New member
ווינטר חביב!

שב לך על ההר, תתהדר בנוצות אך אני פה ניצחתי, אין מה לעשות זרוק חמשירים ואולי שיר קטן ותישאר בליגה של אפגניסטן הקרב עןד נמשך, זה עוד לא הסתיים אתה רק מבטיח אך לא מקיים נתראה פה מחר באותה השעה ונצעד לשואו דאון בזמן השקיעה

קרס.

New member
אגב, לעומת אתמול - השקיעה היום

דמיקולו. אתמול היו ורודים-אדומים שגם בני ישראל לא ראו כשיצאו ממצרים

WINTERLOVE

New member
מצד שני, ביציאת מצרים נראה לי

שאירגנו להם שם וואחד אפיק-ים סוף. (ידוע גם כאירוע הגדול של אפריל שנת מינוס 1500. לעידן יש מפות ולעטר עיתונים. ובעצם כל אחד מאיתנו קורא על זה בליל הסדר... )

קרס.

New member
ולמרות זאת נראה לי שהשמ"ט

לא חזה את זה! ספק אם פלדהיים הצליחה לזהות את הברד שירד במצרים, או את המבול של נוח

הגזמתם!!!

מילא מינגוס, שב-21 בדצמבר כבר מתחיל להתאבל, אבל כבר עכשיו??.... אז מתי הזמן לאופטימיות???

WINTERLOVE

New member
והנה הציטוט מן המקורות:

"כי מנגד תראה את החורף ואליך לא יבוא. ואיבה אשית בין אפיקי הרום ובינך וזרמי סילון אתן נחלתך. ויכסהו רכס הרום ויבלעהו השקע השרבי וימות"

קרס.

New member
גדול. ככה בדיוק אני מרגיש

כשאני רואה את הארץ המיובשת הזו, הכל אבק, צהוב, מת. די-כ-און. ואירופה טובלת במי שיטפונות

למעלה