קרניז במעקה הגג

onm1

New member
קרניז במעקה הגג

אני בשלב לפני טיח .יש לי גג שטוח עם מעקה בטון,קבלן השלד לא הוסיף רצועת קרניז בשלב היציקה (מבטון--פשוט לא ידעתי שניתן לעשות את זה בשלב השלד ולא דרשתי זאת למרות שבתוכנית חזיתות מופיע סימון כלשהו של פס מסביב המעקה--אך ללא פרט מפורט) ,כעת,אנחנו מאוד רוצים להוסיף זאת--האם להתעקש לעשות זאת ביציקה נוספת,האם באבן,האם יש פתרון זול ואסטתי אחר,ןהאם זה השלב??? תודה

binbal3011

New member
קרניז

כן זה השלב, אחרי טיח לא תבצע יציקות ואם אתה שם אבן הטייח צריך לדעת איך לעשות את הגמר שלו בהתאמה. עדיף ביציקה נוספת עכשיו ע"מ לקבל את הנפח והיופי של חיבור הקרניז לקיר - תבדוק עם הקבלן שלך מה המשמעות וכמה יעלה. זה לא מורכב למעט קצת עבודת תפסנות ואפשר להשתמש בבטון שמתייבש מהר יותר - אצלי תוך יומיים היה קרניז על כל הבית. אפשרות נוספת זו אבן אבל קח בחשבון שאם אתה רוצה עובי לקרניז, תצטרך אבן 20-30 ס"מ לפחות על כל ההיקף של הבית שזה יקר הרבה יותר וזה גם עניין של טעם

THE UNDER TAKER

New member
בתכנית העבודה של הקונסטרוקטור הקרניז חייב

להופיע . היכן היה המפקח שלך ? ניתן לעשות קופינג על המעקה , השכן שלי עשה זאת בכל המעקה של הגג מאבן מסותתת זה דווקא יפה . אבל לא זול יותר זול לעשות קרניז אבל אני לא בטוח שזה יפה

onm1

New member
קצר בתקשורת בשלב הגג

היה קצת קצר בתקשורת כי שינינו לגג שטוח ברגע האחרון ללא פרט מסודר אז ההמלצה זה לצקת מבטון לפני הטיח?(טפסנות ,קוצים...) זה יצא יותר זול מאבן?

THE UNDER TAKER

New member
קופינג משיש חברון עולה 150 ש"ח למטר רץ

יש גם קופינגים אחרים יותר זולים חפש באקרשטיין ובאיטונג

למעלה