קרניזים

קישו

New member
קרניזים

ערב טוב.אני מחפש רעיונות לעיצוב עם קרניז וספוטים . אתרים עם דוגמאות.בתודה מראש

uvls

New member
קרניז תאורה

שלום קישו צירפתי כמה תמונות שהתגלגלו לידי, עבודות גבס של ערן כהן - "קו הגבס". אם אתה בעניין של עצות לעניין, אנא הוסף פרטים. לאיזה אזור בבית, איזו אווירה אתה מעוניין ליצור, האם הקרניז אמור לשמש גם למיזוג, להתחבר לרהיט בנוי וכולי...כמו כן כדאי להקפיד על סוג ועוצמת גופי התאורה שאתה בוחר, גם כאן ניתן יהיה לעזור רק על סמך מידע נוסף. שרטוט יהיה מצויין. בברכת אור בבית יובלס

קישו

New member
פרטים נוספים

חשבתי במקום לקנות סלון משעמם לבנות מגבס אין לי צורך במיזוג.הבית לא גדול 75 מטר התמונה של המטבח מאוד יפה .אני אמור לקבל את הבית בתאריך 17.10.03 .אני יספר לך דבר מצחיק את הבית ראיתי פעם אחת אחרי שחזרתי משבוע צלילות באילת ומה שאני לא זוכר בקשר לבית אני שואל את אמא שלי.שרטוט יגיע מאוחר יותר לאחר קבלת הבית.דבר אחרון המחירים של קבלן הגבס סבירים או צריך משקפת בגלל שהמחירים בשמיים.בתודה מראש קישו

פרינס03

New member
לגבי הקרניזים...

אני מאוד אוהבת את הנישות בקיר-המרובעות... כמה עולה לעשות דבר כזה? אשמח לתשובה מהירה! רויטל

uvls

New member
מחירים זה דלת שלישית משמאל...

תמחורים למיניהם מוטב לברר מול הקבלן המבצע, כאשר תמיד עדיף לקבל כמה הצעות מחיר. בהצלחה. בכל מקרה, בנייה בגבס זולה באופן משמעותי מבלוקים ובטון וכמו כן מעץ, בפרט בבניית נישות דוגמת זו שמצאה חן בעיניך. שבת שלום

למעלה