קרנו....

קרנו

New member
רק

גולאסססססססססססססססססססססססססו גולאסו גולאסו די בניון אני מבין ככה ככה פורטוגזית בשיחה קלה מאד , יהיה בסדר מקסימום נגיע לגבול עם קולומביה

morila

New member
שפה קלה לאללה

במיוחד אם אתה נוסע להרבה זמן ולבד....ואתה כבר מכיר את הצליל הלטיני (מקווה שלא מרוזי)... בכל מקרה, הבנת שמשעמם לי מוות.... אז הנה מילון קצר אך חשוב: און הביטסיון קון אקווה קליאנטה/קון בניו פוריבידו/קולקטיבו - חדר אחד עם מים חמים/עם שירותים צמודים/משותפים. נססיטו פוקו פפל דה בניו - אני צריך קצת נייר טואלט דונדה אסטה אל בניוס? - איפה השירותים פלטה מי יאבה אן אל מאר - איבדתי את המפתח בים (קרה לי לפחות פעם בשבוע) אוכל כשר??? - סין חמון-בלי חזיר, סין קאסו-בלי גבינה, סין קרנה-בלי בשר קה לינדו/בואנו אסטה טאבלה - איזה גלשן יפה/טוב קה בואנוס אסטס אולאס - איזה גלים טובים אונה סרבסה פור פבור - בירה אחת בבקשה יו קיארו און פוקיטו מוטה, פרו לו מס בואנה מוטה-אני רוצה קצת גראס, אבל את הגראס הכי טוב.... טנגו דולור אן מי וואבוס - כואבות לי הביצים... אוף, יש לי עוד מלא.... אבל הנה הגיעה עבודה.......

sfl

New member
האאא

מצפייה מרובה בקטנטנות וכאלה אני מכריזה שאני יודעת ספרדית \פורטוגזית\ארגנטינאית\וואטאבר. אם אתה צריך מילה,תשאל!

W u t a n g

New member
איך אומרים...

אני קרנו, ואני חיית מין. אני רוצה לרכב עליך כמו סייח צעיר. ???

morila

New member
ככה

יו סוי קרנו, און אנימל דה סקסו, אי יו קאירו """לרכב""" (לא זוכרת איך אומרים לרכב) קומו און קאביו חובן.

W u t a n g

New member
את אחת המצחיקות ../images/Emo13.gif

הבנת את זה קרנו? יא בליין..

morila

New member
יו וג'ו...זה אותו דבר...

אני לא מאמינה שאני בכלל נכנסת לעניין הזה בפורום כאן כי נראה לי שבטח יש פורום ספרדית או משהו...אבל חפיף - השכילי ולימדי: הקטנטנות והמורדים, מהן למדת ספרדית, הן סדרות ארגנטינאיות. הארגנטינאים הוגים את האות Y כ j. בגלל זה כשספרדי או טיקו(מישהו מקוסטה ריקה) או מקסיקני אומר "אני" הוא אומר "יו", וארגנטינאי אומר "ג'ו", או דוגמא נוספת - "היא" - "אייה" או "אג'ה"... עד כאן רגע של ספרדית...סופ"ש נעים לכולם...

sfl

New member
חחחח

''ויוה אל אספניול''..שיעורים בספרדית כל יום ב19:00 נראלי

למעלה