קרנושה חמודה את פה?

nonana

New member
היי טל מה ניש? אנחנו כאן../images/Emo8.gif

תפתחי את האי סי אני כותבת לך

טל של 4

New member
SORRY זה במחשב אחר

ואני כבר מאחרת לבית הלבן (עוד התמכרות) אז נדבר מחר עם כולם בי שרית בי כרמית בי קרנושה בי נונאנא

טל של 4

New member
נונא ושרית!

אני לא מסתדרת עם ה- ICQ זהו כבר זקנה קשה לי עם טכנולוגיות חדשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נונאנא ראיתי שניסית לכתוב לי אתמול ניסיתי לענות לא יודעת למה לא עובד לי כמו שצריך. אז סבלנות איתי אני (כנראה) לומדת לאט (אבל יש לי תירוץ - הגיל) שריתוש מותק, ממך אין לי סודות!!!!!!!!!

כרמית מ.

New member
../images/Emo32.gif שרית הדוא"ל שלך חוזר

ניסינו לשלוח לך דוא"ל אבל הוא חזר... אם את רוצה מדבקה, בשמחה, אבל את צריכה לשלוח לנו כתובת דואר, כדי שנדע לאן לשלוח....

קרנושה

New member
היי טל´וש.....את רואה...

סופסוף כולם ישנים ואני לאט לאט קוראת את היום שעבר עליכם פה.....ולאט לאט מגיבה הודעה אחר הודעה.....אוף..מבאס שזה לא בזמן אמת!! אך יש לי חדשות טובות.....רביעי+חמישי אני בחופש.....משמע אני פה מחר!! מה איתך טל´וש?

קרנושה

New member
וואהו שכחתי לספר.....

כן, יש תוצאות.....ואני לא יודעת אם לחשוב חיובי או שלילי... כי אי אפשר לומר חד משמעית שיש פאתולוגיה בקיבה שלה.....אז מי יגיד לי למה היא מקיאה כל הזמן? אני לא מוצאת תשובות לשאלות שלי.....למה היא בקושי עולה במשקל? (אחוזון 3 בלבד!)... נאמר לי שיש לה ריפלוקס גבולי...ואין להיתייחס לזה.....אני מוזמנת לשיחה עם הרופאה גסטרואנטרולוגית בשבוע הבא...ואנו נשב עם עקומות הגדילה שלה וננסה להבין הכל ביחד לאט לאט.....נראה...אך החיוך חזר לה לפנים.....אויש כמה שהיא מיוחדת...נשבעת שאני אובייקטיבית חחחחח

טל של 4

New member
אל תשכחי לעדכן אותנו....

כמו שיושבי אומר, אני מחזיקה אצבעות גם ברגליים כבר ימים שלמים. וכולם צוחקים שאני הולכת כמו ברוז........ ותמסרי לליהיא שאני (ואני כן אוביקטיבית) חושבת שהיא מדהימה (וזה עוד לפני שפגשתי אותה) והמון

למעלה