קרן

eynat4

New member
קרן

לא רוצה לנדנד, אני רושמת לך כאן בכדי לומר ששלחתי לך מייל בפרטי..במקרה ולא ראית אותו. אני אמתין לי בסבלנות למוצ"ש

eynat4

New member
או קיי

אז השם הפרטי שלי הוא 8, שם משפחה 3. תאריך הלידה הוא 20.2.1988 (נתיב גורל: 3) אני רוצה לשנות את השם לרינת (שהוא 3) משום שהוא מרגיש לי נכון, ומשום שעברתי דברים קשים עד עכשיו (דכאונות, בעיות בריאותיות) ומשהו בי מרגיש שזו הדרך היחידה לפתוח דף חדש.הייתי רוצה לשמוע את דעתך בעניין, ואם השם המוצע הוא נכון ומתאים. הוא נשמע לי נכון, וגם הסכומים מסתדרים יותר טוב עם נתיב הגורל שלי (אם אני אחליף השם הפרטי יהיה 3 והשם המלא 6). השם הנוכחי שלי מאוד כבד לי (8) ואני מרגישה שאני לא יכולה להמשיך איתו יותר. יש לציין שהייתי אצל נומרולוגית, והיא ייעצה לי לשנות את השם, משום שיש גם ככה הרבה 2 בתאריך הלידה. הסיבה שאני לא חוזרת לייעוץ אצלה לגבי השם היא שהיא גובה הרבה כסף, מה שלא מסתדר לי כרגע. אני מאוד אשמח לייעוץ מצדך. תודה!

eynat4

New member
אני אקבל תשובה ?

זה די חשוב לי, העניין הזה. אני ממש מבקשת שתתייחסי.

סילחי לי שאינני מבינה אותך ואת אותה

נומרולוגית . את פונה להתייעץ עימי רק כי אותה נומרולוגית גובה הרבה כסף ואינך יכולה לממן זאת כרגע ? על פניו אני יכולה לומר לך כמה הארות בנושא : 1. זה שאותה נומרולוגית אמרה לך שיש לך יותר מידי 2 בתאריך לידה , מה זה נתן לך ?? האם יש לך אפשרות להחליף או למחוק את התאריך לידה ? את באמת חושבת שאם תשני את שמך תוכלי לרכך או למנוע את האתגרים שמופיעים לך בתאריך הלידה ? הדכאונות והקושי והמשברים הרגשיים מגיעים מתוך אתגרים שמופיעים לך בתאריך הלידה קחי בחשבון ששינוי שם משנה שאיפות בחיים ומקנה תכונות חדשות אך בשום אופן לא מוחק ולא מוותר על האתגרים שכתובים הן בתאריך הלידה והן בשם שאיתו נולדת . את נמצאת בתקופה לא קלה כלל ,אך בשביל זה באנו לעולם הזה , לתקן ,לחוות ולשפר. אני לא בעד שינויים והחלפות שם מפני שאת פותרת אולי בעיונת מעל פני השטח אך את לא נוגעת ולא מקלפת את הבסיס. אם את מבינה את כוונתי . הקושי ברמה העקרונית מגיע מתוך תאריך הלידה שלך ולא משמך . בברכה,קרן

eynat4

New member
או קיי

תודה קרן..העניין העם ה2 הוא שהשם שלי יוצר 2 (שם ושם משפחה) ויש גם ככה מספיק מזה בתאריך הלידה, אל תיעלבי גם מהעניין של פניתי אלייך בגלל..זה לא עדיפות שנייה או משו כזה, לא הייתי פונה אלייך אם לא הייתי מאמינה שאת מקצועית. מעבר לזה- אני מרגישה שזה נכון לשנות את השם, וכן, זו באמת תקופה קשה . מובן שאי אפשר לשנות את תאריך הלידה, אבל כן את השם-כדי לאזן-את לא חושבת? יותר מדי 2, לפי מה שהבנתי, יוצר חוסר יציבות, רגישות פיזית ונטייה לדכאונות- או שאני טועה? זה מה שהיה מנת חלקי עד עכשיו. אני מקווה שלא זלזול זה מה שהשתמע מהטון שלך, טיפה הרגשתי שכן..בכל אופן, למה הכוונה שהקושי נובע מתאריך הלידה שלי? מספר 3 לפני מה שהבנתי דווקא יוצר גישה חיובית.. אני ממש לא מנסה לברוח מבעיות. אני מנסה לשפר את העמידות שלי בהם. היו לי עד עכשיו יותר בעיות ממה שאדם מכיר בכל חייו- כך שאם הייתי רוצה לברוח מהן כנראה שלא הייתי עושה את זה דרך השם, אלא בדרכים אחרות.. בעניין הזה לא כל כך נפלת על האדם הנכון, כי כן עברתי הרבה ואני דווקא לא בורחת ממלחמות.

eynat4

New member
תודה בכל אופן על הניסיון לעזור.

ותאמיני לי, אני לא מחפשת פתרון קל- אני לא משילה רק את הקליפה, אני עושה מספיק עבודה עם עצמי ואני לא מנסה לעגל פינות, באמת שלא. פשוט הגיעו מים עד נפש ואני מאמינה משום מה שההתמודדות תהיה קלה יותר (לא קלה, אך קלה יותר) ותאפשר לי יותר מרחב, עם שינוי השם. למשל כשקוראים לי בשמי הפרטי, אני לא מרגישה בנוח. תמיד זה היה ככה - ומכאן הרעיון.

הבהרות לדבריי

1. ממש לא נפגעת ,אלא ניסיתי להבהיר נקודה מסויימת לגבי שינוי שם . 2. אני יודעת שעברת הרבה בחיים ולא דיברתי על בריחה והתעלמות אלא בכדי שתביני שהשינויים שאותם את מעוניינת לרכוש יגיעו מתוך מודעות ועבודה פנימית ולא משינוי שם . ישנם הרבה דיעות חלוקות לגבי שינוי והוספת אותיות ,ואני בגישתי מאמינה כי עם מה שהגענו לעולם הזה מתוך בחירה מוקדמת הינו הכלי שאיתו נלמד "לנצח" ולא תמיד שינוי שם אכן יוצר איזון או השפעה . ולכן כתבתי שהאלמנטים שאותם ציינת מגיעים מתאריך הלידה ולא מהשם . 3. שם משפחה עתיד להשתנות עם הנישואים ולכן הוא פחות רלוונטי בעיני . 4. חשוב לי שתביני , ישנם אלמנטים מסויימים שכתובים בשם האדם ,וישנם אלמנטים מסויימים שכתובים בתאריכי הלידה שלו . בואי חישבי רגע יחד איתי , למה את השם כן ניתן לשנות ו /או להוסיף ואת תאריך הלידה לא ניתן לעשות דבר שמגיע משינוי חיצוני ? 5. הספרה - 2 מור5כבת מהמון תכונות שמשתנות בכל קונוטציה ומיזוג עם מספר אחר , ולכן לבוא ולהצהיר שמספר 2 קשור לדכאונות,חוסר יציבות ועוד הוא לא נכון ביסודו . מה עם כל התכונות החיוביות של המספר הזה ? 6. מהבנה שלך מספר 3 נראה חיובי ומספר 2 הוא לא , אין לי מושג מי יצר את אותו הרושם ואין לי שמץ של מושג מה אותה נומרולוגית אמרה לך בפועל ויתרה מכך , אין לי מושג מה את הבנת ממנה . ברמה העקרונית חלילה לא התכוונתי לפגוע או להישמע כעדיפות שנייה , כי סה"כ ההכוונה שאני מעניקה כאן היאנה חינמית לחלוטין ובאה מתוך רצון לעזור ולתת ללא תמורה , ולכן ממש לא נפגעתי . פשוט רציתי להביע את העמדה שלי ואת ההשקפה שלי על כל אותם מיסטיקנים ,נומרולוגים אשר חושבים שהדרך לעזור לאדם הוא לגרום לו לבצע שינוי חיצוני . בראייה שלי ובאמונה שלי השינוי חייב להיות עם כל האמצעים העומדים לרשותנו ואיתם הגענו בכדי להתמודד וממש לא התכוונתי לבריחה ,אלא להיות נוכח עם כל מה שבאת איתו . באמת כוונתי הייתה ,שהשפעה של ריבוי מספר לא בהכרח מציין דבר שלילי ,כי אין טוב בלי רע וכל דבר ניתן לתיקון ולפתירה השאלה למה אנו מתחברים . מקווה שהצלחתי להבהיר את אמונתי , ואני מכל הלב מאחלת לך החלטה שלמה עם כל מה שתחליטי בסופו של דבר לקבל . אני פשוט ממליצה לך להמתין עם ההחלטה לשינוי שם עד שנה הבאה כי אני דווקא מרגישה ההיפך והתקופה הנוכחית על כל קשייה ועל כל בעיותיה תראה לך את הדרך ואת ההארה גם אם לא קל . בברכה ובהצלחה,קרן

למעלה