הבהרות לדבריי
1. ממש לא נפגעת ,אלא ניסיתי להבהיר נקודה מסויימת לגבי שינוי שם . 2. אני יודעת שעברת הרבה בחיים ולא דיברתי על בריחה והתעלמות אלא בכדי שתביני שהשינויים שאותם את מעוניינת לרכוש יגיעו מתוך מודעות ועבודה פנימית ולא משינוי שם . ישנם הרבה דיעות חלוקות לגבי שינוי והוספת אותיות ,ואני בגישתי מאמינה כי עם מה שהגענו לעולם הזה מתוך בחירה מוקדמת הינו הכלי שאיתו נלמד "לנצח" ולא תמיד שינוי שם אכן יוצר איזון או השפעה . ולכן כתבתי שהאלמנטים שאותם ציינת מגיעים מתאריך הלידה ולא מהשם . 3. שם משפחה עתיד להשתנות עם הנישואים ולכן הוא פחות רלוונטי בעיני . 4. חשוב לי שתביני , ישנם אלמנטים מסויימים שכתובים בשם האדם ,וישנם אלמנטים מסויימים שכתובים בתאריכי הלידה שלו . בואי חישבי רגע יחד איתי , למה את השם כן ניתן לשנות ו /או להוסיף ואת תאריך הלידה לא ניתן לעשות דבר שמגיע משינוי חיצוני ? 5. הספרה - 2 מור5כבת מהמון תכונות שמשתנות בכל קונוטציה ומיזוג עם מספר אחר , ולכן לבוא ולהצהיר שמספר 2 קשור לדכאונות,חוסר יציבות ועוד הוא לא נכון ביסודו . מה עם כל התכונות החיוביות של המספר הזה ? 6. מהבנה שלך מספר 3 נראה חיובי ומספר 2 הוא לא , אין לי מושג מי יצר את אותו הרושם ואין לי שמץ של מושג מה אותה נומרולוגית אמרה לך בפועל ויתרה מכך , אין לי מושג מה את הבנת ממנה . ברמה העקרונית חלילה לא התכוונתי לפגוע או להישמע כעדיפות שנייה , כי סה"כ ההכוונה שאני מעניקה כאן היאנה חינמית לחלוטין ובאה מתוך רצון לעזור ולתת ללא תמורה , ולכן ממש לא נפגעתי . פשוט רציתי להביע את העמדה שלי ואת ההשקפה שלי על כל אותם מיסטיקנים ,נומרולוגים אשר חושבים שהדרך לעזור לאדם הוא לגרום לו לבצע שינוי חיצוני . בראייה שלי ובאמונה שלי השינוי חייב להיות עם כל האמצעים העומדים לרשותנו ואיתם הגענו בכדי להתמודד וממש לא התכוונתי לבריחה ,אלא להיות נוכח עם כל מה שבאת איתו . באמת כוונתי הייתה ,שהשפעה של ריבוי מספר לא בהכרח מציין דבר שלילי ,כי אין טוב בלי רע וכל דבר ניתן לתיקון ולפתירה השאלה למה אנו מתחברים . מקווה שהצלחתי להבהיר את אמונתי , ואני מכל הלב מאחלת לך החלטה שלמה עם כל מה שתחליטי בסופו של דבר לקבל . אני פשוט ממליצה לך להמתין עם ההחלטה לשינוי שם עד שנה הבאה כי אני דווקא מרגישה ההיפך והתקופה הנוכחית על כל קשייה ועל כל בעיותיה תראה לך את הדרך ואת ההארה גם אם לא קל . בברכה ובהצלחה,קרן