קרן^

מנדרינה

New member
קרן^ ../images/Emo3.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

I LOVE YOU BABY
מה עם תולי מחמם טוב בלילות הקרים איכסה חתולים חיה אינטרסנטית סליחה תולי

קרן^

New member
גברת מנדריןןןןןןןןן !!! ../images/Emo26.gif

LOVE YOU 2 את מתבקשת לא להוציא מילה לא יפה על תולתול שלי
... והוא לא אינטרסנטי. הוא עצמאי... רק בני אדם יכולים לפתח את התכונה הזו....
חתולים לא! וכן.. הוא מחמם אותי בלילה... כי הוא ישן איתי, מחובק... חחחחח והתקשרנו אלייך אתמול.... ולא ענית... הכל טוב? תני סימן חיים!
קרן^

מנדרינה

New member
קרןןןןןןןןןן^ ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif

חשבתי להביא את הכלבה שלי שתאכל את תולי וככה אני אחמם אותך בלילות סתאאאאםםםםםםםםםםםםםםם יפה שלי אני צוחקת ושתראי איזה כלבה יפה יש לי (האסקי סיבירי מעורבת עם זאב) תזרקי את תולי מהחלון חוץ מזה שאני חושבת שאת בחורה פתוחה ולבבית שנכנסת לכולם אל הלב אי אפשר לא לאהוב אותך אני חושבת שעם המתרוממות הפסיד
איזה כיף ל ג ל ע ד חוץ מזה הכול טוב אחות שלי אני עדיין בסרט טורקי שאתמול עבר את הטעם הטוב בקרוב גם יפסידו אותי חחחחחחחחח
מתה עליך עם טקס אשכבה אני

קרן^

New member
../images/Emo29.gifלילה כבר.... מה קרה לך?

ותודה שאת מזכירה כל כך הרבה פעמים את השם שלו.....
חחחחחחחחחח אחרת איך יידעו???
אני מקווה שהבנת חחחחחחחח אבל לפני כל הצחוקים, אני באמת מקווה שיהיה טוב.. מה שלא יהיה... ובלי
.. אין כמו תולי.... מצטערת חחחח
וגם הוא האסקי סיבירי.... ואם אני אעיף אותו מהחלון.... הוא פשוט יחזור... שלא כמו שתעיפי כלב
.... זה רק שאני נגד התעללות בחיות... מה שלא יהיו, אז אין סיכוי שאני אעיף משהו מהחלון אלא אם כן זה סיגריה
או משהו דומה.... שזה מזכיר לי להדליק סיגריה לתה שהכנתי לי פה מבעוד מועד! רגע... אני הולכת להביא לי סיגריה. שנייה. קקקקקקקקקקק חזרתי....... (נראה לי שנדפקה לי הקופסא, אני חושבת שאני בצ´אט) חחחחח די, אני עייפה מתה... עדיף לכולי שאני אצא עכשיו לילה טוב.. מקווה שיהיה לך טוב..... קרן^
נ.ב. אף אחד לא הפסיד אף פעם כלום

מנדרינה

New member
הטימטום שלי עובר כל גבול ../images/Emo52.gif ../images/Emo3.gif

אני יודעת שתסלחי לי ... אבל אני את הפשלה עשיתי מגיע לי שתזרקי אותי בכביש ולא תשימי
אזהרה מגיע לי שתשפכי עלי
רותח ותכבי לי ברטוב של העין
מגיע לי שתהפכי אותי
ותשלחי את
ללעוס אותי מגיע לי
בראש אולי תזוז הקופסה ואז אני לא אהיה ראש
מגיע לי... טוב הבנת את העיקרון אלף סליחות יקירתי המצפון שלי לא שקט אתמול תחשבי על פיצוי הולם ואני אפצה אותך (לא מתאים לי בית משפט לתביעות קטנות) בהרבה
וחמלה
אני הולכת
לי תדם אולי ככה
יהיה יותר טוב לי נשמה שלי אני מצטערת באמת מצטערת סליחה ומחיל הכל נעשה ברוח טובה (תראי לך אני ארצח את תולי איזה התנצליות) נ.ב נכון שלא רק לאדם מגיע להיות אנוכי אבל את האנוכיים את לא משקה מאכילה ומטפחת לתשומת ליבך
תתחיל לקשקש בזנב עם לא ...
ביי ביי

קרן^

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חושבת שהטמטום היחיד פה זה שבזבת מזמנך כדי להתנצל על משהו שאת לא אמורה.... חחחחחחחחחח חמודה. זה בסדר טוב, כבר אמרתי לך בצ´אט שזה בסדר....
אני ממשיכה בעיסוקיי בבית.... ביי בינתיים.... קרן^

למעלה