קרן

OpenYourEyes

New member
אני אענה קצת ../images/Emo3.gif

היי ערן, אני לא יודעת בוודאות את התשובות לכל השאלות שלך אבל אני יכולה לנסות: קרן ניסתה כל החיים שלה להתקדם ולהתפרסם וכמו שהיא אמרה החלום שלה היה שהיא תלך ברחוב ותשמע אנשים שרים את השירים שלה. לצערנו היא נתקלה בהרבה קשיים והרבה סירובים. ככה זה בחיים, גם את המוכשרים ביותר דוחים. היא פנתה להרבה חברות תקליטים ולא קיבלה שום חוזה (ועכשיו הם אוכלים ת'לב שלא ראו את הכשרון שבה...). אגב לא מזמן שלחו לכל מיני תחנות רדיו וחברות תקליטים שירים לא מוכרים של להקות גדולות כמו נירוונה, והציגו את זה כאילו זאת להקה ישראלית חדשה שמנסה להתקדם... ניסו לראות מה תהיה התגובה שלהם. כמובן שכולם דחו אותם ואמרו להם שהשירים שלהם לא ברמה מוזיקלית מספיקה... אם אני לא טועה מירי, שהייתה חברה שלה מתקופת הלימודים ב"רימון" קיבלה חוזה להוצאת דיסק, והשתמשה בשירים של קרן. ככה שמירי פחות או יותר פירסמה את קרן.. וקרן פירסמה את מירי. למיטב ידיעתי קרן כבר התחילה לעבוד על האלבום החדש שלה, שייצא בשנת 2008. בנוסף למוזיקה קרן גם מופיעה בהצגה ה"להקה". לגבי זוגיות עם קרן- עמוד בתור! (גנבתי ממיכל
) סתם נו, קרן כרגע במערכת יחסים ארוכה עם איתי, והם די רצינים לגבי זה, כפי שזה נראה.

eraneshel

New member
מודה לך על התגובה

את פעם ראשונה עונה לי נכון?. מה קרה שניזכרת?. תגידי אם קרן תענה לי כאן על מכתב, למה להאמין שזו היא?. יש אנשים שמשבשים כאן את האתר?. כלומר מקללים, כותבים גסות, או דברים לא לעניין. ואך מתייחסים לזה. כי סך הכל כולם יכולים להיכנס. או שאפשר לחסום אנשים כאן?. אני עדיין לא מכיר את קרן בכלל. אני מתאר לעצמי שמי שכותב לי כאן, כבר מכיר אותה טוב, ומחזיק לה אצבעות שתצליח בהמשך. נניח שאני אגש אליה, היא בטח שמעה עלי. היא תהיה נעימה אלי?. או שאני עלול לקבל גם תגובה לא נעימה?. ערן

עונה

אפשר לחסום פה אנשים, אבל אין אנשים שבאים ומקללים, למה להם ? נניח ואתה ניגש אליה, בנחמדות בגישה טובה היא תיהיה נחמדה אלייך... ברור..אבל מאיפה אתה כל כך בטוח שהיא שמעה עליך? אגב למה כל השאלות????

eraneshel

New member
מודה לך על התגובות

מודה לך על השיתוף פעולה. ערן מקווה שעד ליל הסדר, קרן תיכתוב לי. ד''ש מ ערן

אז קראתי

ובסוף נשארתי עם הפה פעור מזל שלא הגיע לרצפה כמה שנאה כמה רוע כמה חוסר אמיתות (זיופים?קרן?
)
גם אם הוא לא אוהב וזו זכותו צריך לפי דעתי לדעת יחד עם זאת לפרגן פה הוא לא עשה זאת וחבל

קודם כל כל הכבוד על הניסיון

יפה הקטע עם הפסים והצפרדע לגבי הערות:משהו בפנים לא מסתדר לי אולי בגבות אולי באף לא החלטתי אבל יפה מאוד

נעה 124

New member
../images/Emo46.gif

כל מה שיש לי להגיד זה
כל כך מעצבן אותי שאנשים מרשים לעצמם לקטול זמרים/שחקנים/לא משנה מה, וככה פשוט להרוס להם שנים של עבודה. אני יודעת שזה רק בלוג, אבל בכל זאת, זה עיצבן אותי מאוד

Dark chocolate

New member
דעתו.

שיחשוב כך, לי לא אכפת, אני יודעת שקרן מעולה כזמרת ואני לא צריכה להוכיח את זה לא בשבילו ולא בשביל אף אחד, אלא רק לעצמי. שיהיה לו בכיף.

מאיה911

New member
../images/Emo46.gif

קלטו רק שעל כל מי שכתוב שם הוא כותב רק דברים רעים!!!!!!! חומד--- פירגון!!

eraneshel

New member
את נועה של יזהר אשדות?.

מאד אוהב את השיר הזה. ערן נועה של הים.

ככה זה אנשים ממורמרים

זה הכל מקנאה... שימו לב שאת הכי מצליחים הוא קטל... באמת שיש הרבה מה להגיד עליו אבל זה סתם התייחסות לבנאדם קטן וקטנוני שפשוט לא מגיעה לו התייחסות שכזאת אז אני פשוט אסיים כאן...

למעלה