קרן

בהודעה הראשונה שהגבתי לך

לחץ על המילים הי זאת קרן המילים יופיעו בכחול שם לחץ על המילים שלח מסר

eraneshel

New member
אני כבר לחצתי ושלחתי לה הודעה

לפני המכתב שענית לי. אבל היכן אני מוצא את, הי זו קרן?. מבלי שאת תעזרי לי?. ערן אגב את מאמינה ששם היא בטוח תיקרא אותי?. אך לא שמת לב שבהי זו קרן שלחתי לה כבר הודעה?. ובמכתב הארוך שכתבתי כן קראת?. כי לא סימנתי שזה יופיע בדף הראשי. מהיכן את בישראל?. היית בהופעה של קרן כבר?. כדי ללכת. היום קניתי את הדיסק שלה. אני שכן של גליה חי. אך היא על הבמה?. ערן למה את לא משתמשת בשם הרגיל שלך?. אני כבר כמה שנים באתר חברה. מה יש כאן אולי יתרונות שאין באתר חברה להיתקשרות?. אני לא מבין אגב ששלחתי הודעה לאריק ברמן לדוגמא, שזה אמור להופיע ששלחתי לו, אני לא מוצא את ההודעה ששלחתי.

לגבי השאלות שלך

אם אני מאמינה שהיא תקרא את ההודעות שלך- אני רק יכולה לקוות בשבילך אני לא יכולה להבטיח כלום אני לא יכולה להבטיח מתי לא הבנתי את השאלות שלך - היכן אתה מוצא את הי זאת קרן זהו הכרטיס שלה פה בפורום
שמתי לך קישור לכרטיס של קרן בהודעה הראשונה. בד"כ לאחר שאתה שולח מסר אישי צריך להופיע הודעה מהבהבהת למס' רגעים כי המסר נשלח לגבי למה אני לא משתמשת בשם האמיתי שלי- כי ככה החלטתי לנכון כי זה הכינוי שבחרתי ואני אוהבת אותו ההודעה ששלחת לאריק - מופיעה בפורום אריק ברמן לגבי חב'רה- אין השוואה. זו הבחירה של טל ליהיא, אשר הקימה את הפורום ואני שמחה על הבחירה שלה. וכן הייתי בהופעות של קרן

eraneshel

New member
שאלות נוספות

קרן חגגה החודש את גילה 28. האם זכרתם את היום הולדת שלה?. היא שרה את השיר ,לקחת פסק זמן, שזה לא שיר שלה. אז חשבתי שהיא אולי אוהבת את הוופלה פסק זמן. כלומר השוקולד. דבר שלישי באתר הרישמי של קרן פלס. יש אומנם כניסה ללוח הופעות, אבל הוא ריק. יש את השיר פסק זמן להשמעה, והיא במקלחת אם המסרק, ואם צפרדעים. מדוע לא מופיעים סידרי ההופעות?. אגב לי יש הרגשה שאת מאד קרובה לקרן פלס, גם בגלל ששלחת לי על יבניאל לקרוא. וגם את הקישור לאתר ששלחת. אני לא מוצא, את הי זו קרן. לגבי זה שאם קרן תענה לי או לא, תסכימי איתי שהיא לא אלוהים. אני כבר היתקשרתי לאבא שלה ליבניאל, ואם אצטרך אז גם אגיע לשם. את ביתה בתל אביב אני לא יודע. ואת יודעת שאני שכן של גליה. אני אדם בן 41, וקרן צעירה מימני ב14 שנה. והבחור שמיתכתב איתך הוא לא,( פשוט עם) אני שומר בקשר עם אומנים שעברו כבר הרבה. ודוגמא נוספת הבעלים של הליקון חברת התקליטים, הם חברים של הורי הרבה שנים, עוד כאשר הייתי ילד. וגם אם קרן לא תרצה לדבר איתי, אז אין מה לעשות. אי אפשר להכריח. אני הגעתי לסיכום עם אבא שלה שהיא תסכים לדבר איתי. ערן

תשובות נוספות

כן זכרנו את יום ההולדת של קרן- היתה לה הופעה ב12.03 בזאפה, יום לאחר יום הולדתה וחגגנו לה שם. באתר הרשמי של קרן יש כבר עידכון לגבי הופעות. לחץ על הקישור כדי לראות ולהיווכח בעצמך לגבי שאר מה שכתבת- אני לא רואה צורך בכל האמצעים שנקטת (להתקשר לאביה,להגיע פיזית ליבנאל וכו'). מספיק לדבר עימה אחרי הופעה או לחילופין לשלוח לה מסר לניק שכבר שלחתי לך. לגבי זה שגליה שכנה שלך ומי הם מכריך- אין קשר בין הדברים, בין העובדות ובין קרן.

eraneshel

New member
המשך

הכן ראיתי את העידכון על ההופעות. אולי גם קודם היה. פשוט לא הזזתי אם החץ ימינה. תראי אני לא יודע מה הגיל שלך?. אני כבר בן 41 ואני טרוד בחיי. נכון שקרן היא כישרונית, וכותבת יפה. אין לי כבר את האנרגיות לרדוף אחרי אומנים כמו פעם. אם יהיה לי דרך היתקשרות נוחה עם קרן, ואוכל להעביר לה מסר, אז אעשה זאת. אם תהיה לי בעייה, אתקשר לאבא שלה. הכי חשוב שאני אעשה רושם טוב אני מבין שהיא כבר תפוסה עם איתי פרל. אז זוגיות לא תהיה ביננו. אגב אך את עונה לי מייד?. את מקבלת מקרן משכורת?. על זה שאת פה. ערן

ערן יקר

אין קשר לגיל.אין לזה חשיבות פה כרגע. וכן אתה צודק לגבי זוגיות. לא תהיה לך כזו עם קרן.
ולא אני לא מקבלת משכורת מקרן
פשוט תהיה עצמך מי שאתה ולגבי לרדוף- אם אתה רודף אחרי אומנים אז מן הסתם לא תעשה עליהם רושם טוב.

eraneshel

New member
מתי מוחקים הודעות בפורום?.

תגידי הדואר שמיתנהל ביננו, כולם יכולים לקרוא אותו לא?. כי זה בפורום. ומתי ומי מוחק את הדואר. ואולי כאשר כבר קרן תרצה לקרוא אותי , אז היא לא תוכל. דבר נוסף, השיר איתי, הוא בגלל איתי פרל?. והאם הוא מאד כישרוני. לא מכיר אותו מידי ודבר נוסף מי מעדכן באתר של קרן כל הזמן, או של כל אחד אחר?. מתי יש הופעות, וקליפים חדשים. ערן

ערן

כן כולם יכולים לקרוא את ההתכתבויות ביננו. מי שומחק הודעות לא מתאימות אלו ר'יצל ומירב מנהלות הפורום מתי מוחקים הודעות?- קרא את התקנון לא כל אחד יכול לעדכן את האתר אך כאשר יש עידכונים, הם מופיעים גם בפורום

eraneshel

New member
אני היתכוונתי למשהו אחר

לא מוחקים הודעות ישנות בפורום?. כדי לפנות מקום?. שלא יהיה מפוצץ?. אני לא מדבר על הודעות לא תקינות. כלומר מילים גסות. סליחה על הבורות. אבל אני חדש כאן. ערן

eraneshel

New member
השיר איתי, בגלל איתי פרל?.

השיר איתי שפירסם את קרן פלס, הוא בגלל איתי פרל?.אני לא יודע אם הם באמת זוג. מה שכן הוא גם מהצפון מצפת. ערן מה זמן ההופעה של קרן?. מגיע לשעתיים?. האם באים גם אנשים מבוגרים?. כל הגילאים.

OpenYourEyes

New member
תשובות

השיר איתי הוא אכן על איתי פרל. וכן, הם זוג. זמן ההופעה של קרן הוא בערך שעה וחצי.. פחות או יותר... כן, באים הרבה אנשים מבוגרים. האמת שבהופעות שאני הייתי בהם היו יותר מבוגרים מצעירים.

eraneshel

New member
אך אני יכול לדעת?.

אם איזה אומנים אני יכול לתקשר כאן?. אני הבנתי שטל ליהיא מנהלת את האתר. וגם אריק ברמן הוא במסגרת הזו. יש עוד אומנים?. אני רק יומיים נמצא בתפוז בכלל. האם מעבר לזה שקרן ואיתי הם זוג, האם השיתוף המוזיקלי בינהם הוא מוצלח?. הוא לא מנגן איתה בהופעות?. איתי גם זמר,שר

ערן

למה לך לתקשר אצל אומנים? "תתקשר" עם האומנים שאתה אוהב, עם יוצרי המוזיקה שאתה אוהב לגבי איתי- הוא כיום לא מנגן איתה בהופעות, יש לה נגנים מוכשרים ומוצלחים לא פחות מאיתי איתי גם שר ומנגן

eraneshel

New member
טל ליהיא ניבהלה מימני

היא ענתה לי פעמיים. ואחר כך הפסיקה. לעומתך, שאת יותר סבלנית אם יש לך קשר עם אריק ברמן, תגידי לו שמתי הוא יורד לאילת, אז אחי אמיר במיפלט האחרון. ישמח לפגוש אותו. אחי אמיר לא בקטע של אומנים. אבל הוא חתיך וגבר לעניין. היה איזה ערב אחד שהוא שמע במסעדה את המוזיקה של אריק ברמן, והוא מעד. אמר לי אך משיגים את אריק ברמן. ערן

eraneshel

New member
קרן הוציאה תקליט בכורה

רציתי לשאול בבקשה, קרן היא בת 28. והיא פרצה לתודעה אולי לפני שנה או שנתיים עם השיר איתי. אם היא כל כך כישרונית, למה זה לא קרה לה עוד קודם?. יש הרבה כאלה שהתחילו בפסטיבל הילדים, דרך להקה צבאית, וכבר בגיל 22 הופיעו בקדם ארוויזיון, כמו דלית כהנא, או שלווה ברטי. ופתאום באה קרן פלס בגיל לא הכי צעיר ומראה את הכישרון. למה זה לא קרה עוד קודם?. מה גרם לקרן פלס, להעביר את השירים נובמבר, ולשם, למירי מסיקה?. ולא לבצע בעצמה. אגב קרן שרה לא רע בכלל. גם מירי שרה יפה. אני עוד קודם שמעתי את השיר הראשון של מירי מסיקה,( טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי). ואמרתי שהיא שרה יפה. שיר שכתב לה דידי שחר.(שוב הולכת ברוטשילד). דבר חשוב נוסף. האם קרן כבר מתחילה לעבוד על חומר חדש?. האם יש תוכניות לעתיד?. והאם היא עוסקת במוזיקה בלבד?. כלומר מיתפרנסת רק מהופעות?. לגבי זה שאני לא יהיה בן זוג של קרן. אני גבר נאה, ותמיד הייתי מושך נשים. אך את יודעת באופן חד משמעי שהיא לא תרצה אותי?.אבל היא באמת לא תרצה. כי חיי הישתבשו כתוצאה מארוע בצבא. או שאולי את רוצה לומר שהיא אוהבת את איתי פרל?. ערן

למעלה