קרן

eraneshel

New member
קרן פלס שלום

קרן פלס שלום שמי ערן אשל ואני בן 41.חיי הם מאד מורכבים. אני היתעסקתי במוזיקה ושירה עד הצבא. הייתי במקהלת צדיקוב, ולהקת הנוער העובד של תא. בצבא הייתה לי הזנחה רפואית. וחיי הישתבשו. לא נוח לעת עתה לספר על הבעיות. אני שומר בקשר עם הרבה אומנים, כגון שרון ליפשיץ אם את זוכרת?. היא התחילה עם השיר גידי, שהייתי חייל. את מזכירה לי קצת את השירה שלה. אני שכן של גליה חי. אני מאד טרוד בבעיותי, וגם סובל עם הגוף. וזה משבש לי קצת את הריכוז בראש. היום אני קניתי את הדיסק שלך, ששייך להד ארצי. אם הוא היה שייך להליקון הייתי מקבל חינם. הרבה פעמים פגשתי את גליה בדרך להופעה בצוותא, ובתקופה שאני חי בתל אביב, 8 שנים אחרונות שייך לאוסטל, הייתי בהרבה הופעות בצוותא. יש לי בעייה של ניידות והגעה, כך שאני מחכה לצוותא, או תאטרון תמונע, שזה לא רחוק. אני ממליץ לך להיכנס לאתר חברה, שגם שם אפשר להידבר עם אנשים מבלי שיראו את האימל. אני לא רוצה להעמיס עלייך הרבה, אני רק רוצה שתדעי, שכל עוד את יוצרת דברים שהם טעמי, אז יש לי דחף או רצון לקשר. אני לא מפתח ציפיות מידי. ואני בהחלט משתדל להיות נוח עם הזולת ולהיתחשב. ישנה בעייה שאנו לא מכירים כלל, וזה צריך לעבור תהליך. אבל תדעי שהקשר חשוב. ואני אומר מעט. אני בקשר עם המון אומנים. אני מיודד עם דני בסן מגיל 16. אהבתי את תיסלם. תדברי עם גליה חי עלי. אני אשמח אם תהיה לי דרך היתקשרות איתך. ואעשה זאת במינון הדרוש. אחי אמיר אשל בן 36 חתיך, והוא טבח במיפלט האחרון באילת. מסעדת דגים, ופרות הים בחוף אלמוג. לבקר הוא לא רודף אחרי אומנים כמוני. אני רוצה לדעת קצת על יבנאל?. הייתה לי משפחה שהייתה גרה בקיבוץ תל קציר, זה קרוב?. חג פסח שמח. מערן אשל

g a l4

New member
ניסיון לקריקטורה של קרן../images/Emo9.gif

בזמן האחרון התחלתי לצייר/לעשות קריקטורות של אנשים... בינהם ניסיתי לעשות גם קריקטורה של קרן
אני אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש לכם כל מיני הערות שאולי יעזרו לי לציור הבא
http://img219.imageshack.us/img219/7315/67266351if8.jpg

זה ביקורת???

איככסה איזה בנאדם ממורמר... מה זה השטויות האלה...? את כולם קטל שם על ימין ועל שמאל...

papashdon

New member
../images/Emo6.gifשמתם לב?../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

זה רק אני, או שקרן נורא אוהבת את המילה "חלון/ות".
תראו בכמה שירים של קרן היא מופיעה
: -"מרוב המנעולים שעל כל החלנות..." [שלום לאמונות/מירי מסיקה...] -"חלונות פתוחים להתאוורר.." [אם זאת האהבה שלך/מירי מסיקה...] -"פותחת חלון, איזה יום..." [רכבת באירופה] -"אני שוכחת אותך בחלון..על כל המדרכות" [שוכחת אותך] -"אל החלון פרצו רוחות...." [זמנים משוגעים]

papashdon

New member
והנה עוד אחד../images/Emo22.gif

"..מבעד לזכוכית של החלון שבחדרך" [ילדה שהתבגרה/ מירי מסיקה]

פושטת מכנסיים ותולה חולצה שלה

על אדן החלון... היא תשאר היום לישון היא תשאר היום לישוןןן נסחפתי

אני אדגים

"מתחת לשמיכה שלך" "יש לה תלתלים שחורים לא ארוכים אולי קצרים והם נופלים על הסדין" "בכרית ההפוכה בכל כפל בשמיכה" יש עוד

../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

מוכשרות שכמותינו.. העיקר שבסוף יצא טוב... אפילו טוב +

יש עוד אחד מ"אם זאת האהבה שלך"

"מבטייך חסרים בכל החלונות אל העיר לא רוח שטה באויר"

papashdon

New member
יש עוד גם ברכבת באירופה,

אבל לא באמת חשבתי לצטט את המילים..רק את השירים שבהם זה מופיע
.

למעלה