קרן שלום

אלושי 59

New member
קרן שלום

תרשי לי להוריד בפנייך את הכובע ולהתפעל מכישורייך לפני מס' חודשים פניתי אליך לגבי תביעה ו/או חקירות, בתשובה ענית לי שאת רואה חקירות בבית וילדים, האמת שמאוד פחדתי מהתשובה הזאת וזה הדיר מעיני שינה. לצערי לפני מס' ימים עצרו את בעלי לחקירה והיא נמשכת עד עכשיו, בעלי הפך לשבר כלי, בקושי מתפקד ולקח מאוד קשה את העניין, החשש שלי שזה יוביל לעוד חקירות שלא קשורות לשאר בני הבית, אינני יכולה לפרט. ועכשיו כמובן נפל לי האסימון, גם אני במתח בגללו, הוא לא מתפקד מינית ונכנס לדכאון. אני מאוד אשמח באם תבדקי לי מה יקרה בהמשך והאם העניין ילך ויסתבך ו/או אולי יגמר בעניין שולי ופעוט. שמי 6 ת.ל. 6.9.59 שלו ביום יום 2 ובת.ז. 4 ת.ל. 16.2.58

אלושי 59

New member
קרן שלום

השארתי אימל , אני לא יודעת בדיוק איך עושים את זה אני מקווה שעשיתי נכון, אודך באם תשלחי לי לאימל תשובה

תודה על הפרגון ,דבר ראשון

דבר שני , אינני עונה במייל או במסרים על תשובות . בשביל כך נועד הפורום . יש לי אפשרות לענות לך באופן פרטי ואישי רק ביעוץ אישי . קחי בחשבון שהחודשים הקרובים לא עומדים להיות קלים ,ואינני רואה את הנושא כשולי ופעוט . למרות הקשיים חשוב לשמור על אופטימיות ואמונה . בברכה ,קרן

אלושי 59

New member
לקרן

בהמשך לתשובתך, אשמח באם תפני אותי אליך לקבלת תשובה באופן אישי ופרטי לא הבנתי כיצד והאם זה בתשלום. לא הבנתי אם כך למה נועד המייל ובפרט שרשום באיזה אופן אני מעוניינת לקבל את המסר. אנא תעזרי לי. בתודה

למעלה