קרן שלום

האמיתית

New member
קרן שלום

לאחרונה אני מתלבטת האם עליי להמשיך וחכות "למיועד" (הגבר שאיתו ארצה להתחתן ואיתו תהיה לי את הזוגיות שאני מאחלת לעצמי) או שבעצם עליי לוותר בשלב זה על נושא הנישואים ופשוט למצוא גבר ע"מ להביא איתו ילד לעולם (אני יותר חושקת באמהות מאשר בנישואים עם גבר שיהיה פשרה עבורי). השאלה היא האם בעתיד הקרוב (כחצי שנה, אני לא רווצה להמתין יותר מידי) אמצא את הגבר של חיי או שכדאי לי כבר להתחיל לחשוב ברצינות יותר על נושא החד הורות. ת.ל: 14 בנוב' 77 תודה לך

האמיתית

שלום לך אני מידי פעם עוזר לקרן בתשובות השאיפה שלך להכיר גבר שיתן לך את האהבה המשפחיתיות והחום נכון את מאד מתחברת לאימהות בהקשר למיועד את הרי שואפת לשלמות לכן בפסגה הרשונה שלך שמסתיימת בגיל 32 שאיפה לשלמות לכן קשה לך להתפשר לכן שתחליטי על זוגיות לכי מהאינטואיציה שלך הפנימית , הפסגה הנסתרת שלך שהיא היותר עוצמתית מראה על רצון לילודה וליצירתיות לכן יש אפשרות לעשות תהליך של הפרייה השנה במיוחד שאת נמצאת בשנה האישית שלך התקופה הכי טובה אם את רוצה לעשות הפריה זה אוק- נובמבר חודשים ינואר -מרץ לא פשוטים המון עבודה פנימית ותהליך של תיקון כנל אפריל יוני , יולי -ספטמבר עדין קשה וחודשים אוק-נובמבר יש אפשרות להפרייה יכולה להכיר מישהו בחודשים יולי -אוגסט המון אור ואהבה תמיר הנומרולוג והכי חשוב שאת לא תהיי ביקרותית יתר על המידה ותקבלי ביקורת בונה נ.ב אני עוזר מידי פעם לקרן

האמיתית

New member
תודה תמיר ו....

מהתשובה שלך עלו לי מס' שאלות: מה פרוש "פסגה בגיל 32" ו"שנה אישית"? האם עד אז לא יתרחש שינוי משמעותי בחיי האישיים? ציינת שחודשים אוק'-נוב' טובים להפרייה - האם הכוונה להפריה עם/בלי זוגיות? תוכל להסביר לי לגביי התיקון שעלי לעבור? האם את יולי אוגוסט אין סיכוי לקשר רציני? אני מבינה ממה שכתבת שמצפה לי שנה קשה רב הזמן...לא? שוב, תודה רבה רבה לך

האמיתית

אם את רוצה הבהרות לשאלותייך יכולה לשלוח לי מסר ואשמח לתת הבהרות אור ואהבה תמיר

האמיתית

אם את רוצה הבהרות לשאלותייך יכולה לשלוח לי מסר ואשמח לתת הבהרות אור ואהבה תמיר

למעלה