קרן שלום

יהלום 5

New member
קרן שלום

שמי אילנית 12/05/1972 בן זוגי מרדכי 21/01/1973 מה את רואה בשנת 2007 מבחינת תיקשורת בן זוגית ומבחינת הקריירה שלי למקום עבודה חדש 1/02/2007 בתי ספיר 26/02/2001 בני אלירז 31/08/2002 התקשורת בן ילדיי בעתיד. האם יש התקדמות כלכלית ומעבר דירה? על מה שאת יכולה חלענות לפי הסדר תעני ומה שלא לא. תודה רבה והמשך יום טוב

שלום לך יהלום ,

כל השאלות שלך כבר נוגעות בבניית מפה שלמה ולדעתי המקום הכי טוב לענות עליהם הם בפגישה ולא כך באינטרנט מפני שאת רוצה תשובות ,ויש להעמיק בכדי שאוכל לתת את מלוא צומת הלב לשאלותייך . על פניו ... מבחינה זוגית יש הרבה מתחים השנה ,בעלך נמצא בתחושת התגוננות ולא קל לו לשתף רגשות ולהיות יחד בעשייה משותפת. שניכים נמצאים בתקופה בה הקשר בינכם נבדק ע"י המערכת הגורלית ואני מאמינה שיש על מה לעבוד וממליצה לפנות לעזרה חיצונית . לגבי עבודה - השנה לא תהייה יציבה בתחום ויהיה לך רצון להתקדם ולשנות כי יש הרגשת תקיעות שמלווה אותך ונפילות אנרגיה . היי חזקה ודעי שהקשיים נועדו בכדי שתתקדמו הלאה שניכם . את מוזמנת ליצור איתי קשר במידה ותרצי ייעות מקיף . באהבה ,קרן

יהלום 5

New member
קודם כל תודה רבה ושנית לפחות

תעני לי בתחום המיקצועי האם את רואה שיפור אצלי אני לא מבקשת מפה היות וכרגע מצבי הכלכלי לא בכי טוב הייתי פונה ישירות אבל אם תוכלי לעזור לי בטיפ קטן ולא כללי שקשיים מכשלים (שזה ידוע) אודה לך.

בוקר טוב ,

השנה אני לא צופה שינוי משמעותי . אם תיצרי קשרים ותעזרי באחרים מסביבתך ייתכן שתהייה אפשרות שתרגישי הרבה יותר מוערכת . הטיפ הכי טוב שאוכל להעניק לך הוא : להבין שהשנה הזו מביאה בחובה צמיחה אישית , ולהבין טוב מה את רוצה להשיג מחייך , ואיך את רואה את השנים הבאות . יש חשבון נפש ושאלות שמעסיקות אותך ואני לא יודעת עד כמה את נותנת לזה ביטוי . לדבר עם הבן זוג , לא לשמור בבטן . לשמור על מצבי הרוח ולא להסתגר. בעבודה היו ויהיו מצבים לא הכי נעימים עם אחרים ,מרגישה שאת תקועה ולא מתקדמת וגם לא מוערכת , גם המצב הזה מוסיף אך ברגע שתגיעי להחלטות עם האני שלך , גם זה ייפתר . מקווה שעזרתי ,קרן

תשובה מעולה

התשובה של קרן והעזרה של קרן מעולה ישר כח לקרן ובמידה ותקחי לתשומת ליבך מה שקרן רשמה לך תוכלי לעבור את השנה הזאת בצמיחה אישית הכי טוב ושיבהיה המון בהצלחה ושוב ישר כח לקרן ותדעי שתמיד יש מישהו ששומר ומגן עלייך אז שיהיה בהצלחה והצלחה בצמיחה האישית

למעלה