קרן שלום

קרן שלום

מעונינת לברר לגבי שלושה דברים: 1. לימודים - התחלתי לפני חודשים בערך והייתי רוצה לדעת האם אני אצליח בהם. 2. זוגיות - נמצאת בזוגיות כמעט שלוש שנים והייתי רוצה לדעת האם יש התאמה מבחינת השמות לאחרונה ישנהם קצרים ביננו והייתי רוצה לדעת האם נכון להמשיך את הקשר או לחתוך אותו למרות הקושי הרב - חייבת לציין שלמרות הכל ישנה אהבה ענקית ביננו, השאלה האם זה מספיק? 3. שינוי/ הוספת שם - לאחרונה הוספתי שם שני קיבלתי מהורי שם על שם דודה של אבי גליה ואני שיניתי לגלית. האם זהו שם טוב עבורי??? פרטים: שמי גלית, תאריך לידה 30.05.80 שם בן זוגי נועם, תאריך לידה 03.04.79

תשובות :

1. לקראת גיל 28 יש שינוי בזוגיות - דהיינו אם לא תתחתנו , כל אחד ימשיך לדרכו ולדעתי כבר הגעת להבנה ולבדיקה עצמית שלך שזה לא נראה שהולך לכיוון חתונה . השנה לא הייתה קלה לשניכם זוגית ואתם חושבים ומתנהגים בדרכים שונות . 2. את משתמשת בשם השני או לא , שינוי שם תלוי אם את משתמשת בו או לא . 3. מה התחלת ללמוד ? האם זה קשור לחינוך,טיפול,הוראה טכני,גרפי, או קשור לחוקים וכסף? בברכה,קרן

תשובות

1. אני חושבת שזה כן ילך כי שנינו אוהבים ורוצים. לא השנה לא הייתה קלה בגלל כל המעבר הזה לגור יחד יצר הרבה חיכוחים זה יסתדר בעזרת השם. השאלה שלי אם אנחנו מתאימים ואם הקשר יוביל לחתונה אחרי שהכל ירגע טיפה ויחזור לעצמו. כי אהבה יש ובשפע. 2. אני משתמשת בשם השני שלי (זה שהוספתי) ביום יום 3. התחלתי ללמוד עיצוב פנים תודה רבה לך

למעלה