קרן שלום

קרן שלום

שמי שני פרידמן תאריך לידה 2/5/83 רציתי לדעת מה צפוי לי בתחום המקצועי אני בחופשה עד אחרי הלידה, מאוד אוהבת את תחום הרוחניות והמיסטיקה, רוצה עבודה עצמאית, על מה היית ממליצה לי? / מה צפוי לי? המון תודה

שלום שני ,

את מאוד רגישה,יצירתית ,מקורית ,סקרנית ואוהבת גיוונים בעיסוק מאוד חשוב לך יצירתיות,הבנת הזולת ,שיתופיות ,פידבק ופרגון בכדי להוציא את הביטוי האישי שלך החוצה יש צורך לעזור,לטפל ולהבין את הסביבה השנה האחרונה מביאה אותך להרבה תובנות ומחשבות ואני עדיין לא רואה אותך סגורה על תחום עיסוק כי מצד אחד מתאימה לך עבודה עם ילדים,כמו טיפול,ריפוי בעיסוק אפילו בעתיד לפתוח משפחתון או לטפל בילדים .... את רוצה הרבה דברים אך עוד לא סגורה על עצמך ... מה בדיוק . אני רואה את המשיכה למיסטיקה ולאמונה אך נכון לתקופה הקרובה יש הרבה מחשבות,התלבטויות,אי שקט ומתחים שאת שומרת לעצמך . הראש עסוק כרגע בבית,בזוגיות ובמשפחה הקרובה את נמצאת בתהליך של צמיחה רוחנית ובדיקה עצמית של מי שאת ומה את רוצה לעתיד . זה טוב כי את צומחת ואני מאמינה שבשנה הקרובה ייפלו הרבה אסימונים ותובנות עם כל הרצון שלך להתקדם מהר .... יש כאן תהליך . השאיפה שלך בחיים היא עזרה לזולת דרך טיפול או עבודה עדינה ואסתטית כמו אומנות ויצירתיות ומעבר לכך את אוהבת דברים שמשתנים ולא נשארים קבועים כלומר .. שמה שאת עושה היום לא תחזרי עליו מחר , שיהיה גיוון ושינוי מה שאני ממליצה לך הכי הרבה בשנה הקרובה היא לקחת פסק זמן מהמחשבות ומהתהיות לעתיד כי את לקראת שינויים לא רק הלידה אלא בכלל , רגשית ,מחשבתית ,פיזית , יש מעבר דירה ,לימודים ,שינוי מטרות ורצונות ולכן קחי את הזמן לנוח ,לחשוב , ולשמור על האנרגיות ועל מצבי הרוח כי מצד אחד את מאוד רוצה למצוא משמעות ולהתקדם ומצד שני לא יודעת עוד לאן . החודשיים הקרובים נמצאים בדגש (אוקטובר,נובמבר ) כי יש רצון להתקדם,לסיים מהלכים,לקבל החלטות ובעיקר מצבי רוח או לחצים או מחשבות על כסף ,ועל התחלות חדשות שאת רוצה ליישם . את עוד לפני שינויים ולכן זה עוד לא הזמן להתמקד באיזה תחום , בגדול...... את תהיי גם עצמאית וגם שכירה בעתיד . בהצלחה, ואולי במפגש הבא ניפגש ונכיר , שבת שלום ,קרן

למעלה