קרן שלום

האמיתית

New member
קרן שלום

כל מידע שתוכלי למסור לי לגביי התחום המקצועי, זוגי והריון -יתקבל בברכה תודה מראש ת.ל: 14 בנובמבר 77 שעה: 1:40 לפנות בוקר בן זוגי -25 במאי 77 לימור

אוקיי ,

אני יודעת שהשנה האחרונה לא הייתה קלה נפשית ורגשית . המון לחץ ,התגוננות וחרדות . ישנה הרגשת תקיעות וצורך בהמון סבלנות שמוציאה אותך מדעתך וישנה תחושה שאת מסתובבת סביב עצמך . החל מיום הולתך את נכנסת לתקופה הרבה יותר קלה עם הזדמנויות לשינויים בכל התחומים ולגבי הריון ישנו פוטנציאל טוב יותר אחרי יום הולדתך , למרות שיש צורך בטיפול ומעקב גניקולוגי. בזוגיות ישנה רגישות לאגו,נטייה לרצות את הבן זוג וקושי להוציא רגשות ולדבר עליהם . בהצלחה,קרן

האמיתית

New member
קרן:

קודם כל תודה על התשובה, היא אכן קולעת לגביי השנה האחרונה הקשה שעברה עליי. אני רק אשמח ואודה לך אם תחדדי עבורי עוד 3 נקודות: בנוגע להריון - האם הטיפול שדיברת עליו נוגע למהלך ההריון עצמו או שיש צורך להתחיל בטיפול כבר שארצה להחקלט להריון (השאלה היא האם יהיו קשיים בהריון עצמו או בגניסה להריון?) האם את רואה שאני מביאה לעולם ילד עם בן זוגי הנוכחי, או שמישהו אחר ייכנס לחיי? האם התקופה הקרובה מומלצת למציאת מקום עבודה חדש? שוב תודה רבה רבה לך

אלו שאלות שמאוד קשה לי לפרט

כאן בפרהסיה ובלי לשוחח איתך ישירות מפני שאלו נושאים מאוד רגישים . ביעוץ אישי לאחר ראיית מפה כוללת שלך ומקיפה אוכל לתת את הדעת ואת ההתייחסות שלי לשאלותייך . בברכה,קרן

למעלה