קרן שלום וברכה:)

almog9

New member
קרן שלום וברכה:)

שלום, שמי אלמוג גבאי אני נולדתי ב-28.10.87 בשעה 18:00 בערב ומאוד מאוד רציתי לשאול עבור העיצה שלך לגבי לאיזה תחום מקצוע עליי לפנות אני נורא אוהב כל מה שקשור לאומנות, ואני לא יודע אם עליי לפתח את זה, אם יש לי הצלחה בתחום ההתלבטות שלי , היא בין תחום המוסיקה לתחום הגראפיקה, ואני לא יודע איזה צד לפתח יותר מצד שני, אני יודע שזה לא מקצועות רווחיים, ככה שבשביל העתיד שלי אני לא יודע אם זו הבחירה שעליי לעשות או שאני צריך ללמוד פסיכולוגיה אחרי צבא, מאוד חשוב לי לעשות את ההחלטה עכשיו כדי להתקדם כמה שיותר מהר.... ואם אפשר עוד שאלה קטנה, כרגע אני לא נמצא בקשר או משהו, ורציתי לדעת אם תהיה התפתחות בחיי האהבה שלי בהמשך, אם את רואה קשר רציני או משהו לאמא שלי קוראים איריס ולאבא שלי קוראים מיכאל

ערב טוב אלמוג,

מבחינה מקצועית מתאים לך מאוד אומנות ,יצירתיות אומנות בעץ,נגרות ,ציור ופיסול. גרפיקה נראה לי פחות מתאים . אבל... קח את הזמן לקבל את החחלטות כי אתה עוד תתלבט הרבה ויש זמן לכל דבר . פסיכולוגיה לא ממש יתאים לך כי אתה מאוד רגיש ומזדהה עם הסביבה ויהיה לך קצת קשה להתמודד מול קשיים של אחרים. יש בגורלך זוגיות ונישואים כך שאין מה לדאוג . השנה אפילו יש פוטנציאל להכיר חברה אם תיפתח ותאפשר למישהי להתקרב. בהצלחה,קרן

למעלה