קרן קיימת....

וגיברת בלקין אמרה פעם...

לא מכניסים אוייבים הביתה אז למה יש לי עכברים בחצר?

יש לי דווקא תשובה מעניינת...

אבל שומרת אותה לעת עתה ועל זה אומר רק נס חנוכה
וגברת דרקין אמרה הרבה פעמים.. מקום ציבורי הכניסה חופשית ולא צריך כרטיס מועדון לאיש..

אחותי אומרת שחסה זה אוכל של צבים

וקוסקוס הוא אוכל של תרנגולות.... ובקשר לסופגניות - 400 / 4000 - מה זה משנה, בכל מקרה, זה יותר מידי !

לבריאות בובה...

חיים פעם אחת לא? יאלההה לאכול היום....מי יודע מה מחכה לנו מחר ( לא?)

מיכל31

New member
תודה יקירתי

אצלי בד"כ זה עובד ככה יאללה לגהץ היום (ויזה) מי יודע אם נקום מחר... (לא?)

יאלה, שחקי אותה

יש לי מנגולד במקרר והתכוונתי להכין ממנו היום לביבות בתנור. חחח, מי שישמע... עוד יחשוב שאני מרזה מזה.... חחח)

המתכון....

הכמות היא לגדול של קערת בלנדר... אני גרועה בכמויות מדוייקות, אבל אל חשש, אין מה לטעות כאן. חומרים : קישואים לא מקולפים אבל שטופים היטב. כרישה שמיר ( אני שמה הרבה ) עירית 4 ביצים 2 תפוחי אדמה מלח+ פלפל לאניני הטעם- מעט נענע אפשר להוסיף מעט מאוד מוסקט את כל החומרים להכניס למעבד מזון ואחכ להוסיף : כוס וחצי קמח + חצי כוס פרורי לחם לטגן בשמן חם.... נהדר להכין גם רוטב דיאטתי : שלי ( לפי אחוזי השומן הרצויים ) שום כתוש מלח, פלפל עירית קצוצה לעשות שייק טוב לשפוך מעל הלביבות ( כל אחד לפי טעמו האישי) ובתאבון מישל חמה ומתוקה
שלוק של שמן זית

giulietta

New member
חחחחח מישמיש

לטגן בשמן חם ואחר כך לצקת רוטב דיאטטי....חחחחח... אבל חוצמזה, נשמע יאמי...
חק שמח מיש

../images/Emo25.gifג´ולינ´קה....

רצוי לשתות קולה דיאט ליד... ואם מתעקשים אפשר לנסוע לפנקייק להקיא...
חק שמייח אותך

קסומה

New member
======חידוש========

יש אפשרות לאפות סופגניות........ ואז, אז אפשר "לנחות" עליהן בלי שהמצפון והגוף יגיבו..........(כמובן בגבול הטעם הטוב) עכשיו נותר רק להשיג את המתכון הזה

אל תבני על זה יקירתי,

התגובות בפורום מתכונים היו על הפנים, לא נראה לי שמישהו יסכים לאכול את זה. ובקשר למתכון של מישל - גם לא נראה לי, המון קמח, ממש פשטידה. יש לי מתכון הרבה יותר קל.

../images/Emo4.gif

מה זה? לא צריך... תאכלי חסה וזהו... ד"א... ראית ת´תגובות על הפאי פקאן שלי ?

עדילוש

New member
אחותי, בעניין הבייבלייד

אפשר למצוא את החיקוי, לא מחובר ולי לקח שעתיים להתקין אותו אבל בסוף נראה בדיוקקקקק אותו הדבר. אם עדיין לא מצאת תגידי ואתן לך כתובת.

קסומה

New member
תתני את הכתובת

ישששששששששששששששששששש........שמעתן בנות (ובנים) יש חיים אחרי הסופגניה....

למעלה