קרן מעשנת????

חח וואי נסחפתם ..

הלוואי שסגריה זה היה הדבר היחידי שמפריד בין בנאדם לשלמות . קרן מלכה , עם סגריות בלי סגריות שלום ,תודה,ניפגש מחר

בלונד 16

New member
אוקי

פשוט אצלי עישון זה דבר קצת בזוי חשבתי שאחת כמוה לא מעשנת טעיתי

אז בגלל זה אתה לא תאהב אותה?

אם כן,זה ממש טיפשי וילדותי.. אבל אני חייבת להביע דעה.. קרן היא זמרת,זה המקצוע שלה כרגע,והקול שלה זה הכלי שלה וכשהיא מעשנת היא הורסת אותו אבל אני לא אתערב בדברים שלא קשורים אליי..

בלונד 16

New member
אל תהיי מודאגת

מה שקרן לא תעשה אני ימשיך לאהוב אותה פשוט כי אני לא התלהבתי מקרן בנקודה זו או אחרת אלא כללית מאישיותה האמיתי הכנה והדוגרי ומההומור שלה ומה שלא יקרה איתה גם בהמשך אני ימשיך להעריץ אנשים מורמים כמוה תמיד אווווקקייי[מקווה שגם את ככה]

בלונד 16

New member
אל תהיי מודאגת

מה שקרן לא תעשה אני ימשיך לאהוב אותה פשוט כי אני לא התלהבתי מקרן בנקודה זו או אחרת אלא כללית מאישיותה האמיתי הכנה והדוגרי ומההומור שלה ומה שלא יקרה איתה גם בהמשך אני ימשיך להעריץ אנשים מורמים כמוה תמיד אווווקקייי[מקווה שגם את ככה]

"אחת כמוה" . ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מאמי , קרן בנאדם , בדיוק כמונו . זה שהיא מוכשרת ברמות,ויפה,ומצחיקה (טוב נו ,מיציני חח
) לא הופך אותה למוטציה . ולא לנבדלת משאר בני האדם .

razpg

New member
התזה שלי..

מי שמעשן התחיל עם זה או בגיל ההתבגרות- לחץ חברתי.. או בגלל חוסר שכל! אני מאד מקווה שקרן היא מהאלה שהתחילו מהאפשרות הראשונה.. סיגריות זה דבר בזוי (ואת זה יגידו גם המעשנים!) הבעיה היא שאי אפשר להפסיק.. אני מרחם על קרן מאד. סיגריות זו מלכודת שנפלו בה זמרים רבים.. (כמו שלמה ארצי- שבצעירותו היה לו קול מדהים ברמות. היום יש לו קול צרוד שצועק ``הצילו! תפסיק כבר לעשן``).. אם קרן לא תלך לגמילה היא גם תיפול במלכודת הזאת ובנוסף להרס הקריירה זה גם מקצר את החיים. וזה גם בזבוז כסף לא קטן. קיצר רק חסרונות.. אני כותב את זה כי אני דואג מאד לקרן.. אז קרן בשבילך- ``תפסיקי לעשן!!!``

זכותה לעשן ולעשות מה שהיא רוצה

זה הקול שלה, החיים שלה והבריאות שלה ולמה היא התחילה לעשן וכמה היא מעשנת ביום, זה באמת לא עניינו של אף אחד פה. גם אני לא מעשנת וסובלת מריח הסיגריות, אבל היא בחורה מספיק בוגרת כדי להחליט בעצמה ואם היא נהנת מזה שיבושם לה... אגב, גם מירי מסיקה מעשנת...

LEEkm

New member
מסכימה איתך

תגידו מה שאתם רוצים, תתבאסו, תתאכזבו...אבל זכותה. בחירה שלה.

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif מה שהיא אמרה../images/Emo15.gif

ובניגוד להרבה אנשים היא מהמעשנים הנחמדים..המתחשבים היא יודעת שמי שלא מעשן בד"כ גם לא אוהב את הריח ופשוט..לא מעשנת ליד אנשים שלא אוהבים..או כאלה שהיא לא יודעת מה הם יחשבו על זה תאמינו לי שיש אנשים מגעילים שיכולים לבוא ולהכניס לכם את הסיגריות לתוך האף אקיצר..כל עוד זה לא פוגע בסביבה שלה (בי לצורך העניין) אין לי בעיה.. כלומר, יש לי..אבל אני לא אבוא ואגיד לה מה לעשות עם החיים של עצמה

razpg

New member
את לא הבנת אותי..

אני לא אומר לה מה לעשות? אני רק דואג לה! ואני חושב שחבל עליה.. מבחינתי שתעשה מה שהיא רוצה..

למעלה