קרן מעשנת????

בלונד 16

New member
חחחחחחחחחחחחחזזח

מי אמר לה מה לעשות ההפך אם היא באמת מרוצה מזה שהיא מעשנת אז למה לא

LEEkm

New member
לא כולם

החלו לעשן בגלל לחץ חברתי. הרוב, נכון, אבל לא כולם. יש אנשים שזה מאוד סיקרן אותם, מה בעצם הטעם של זה, למה כולם מעשנים אם זה מגעיל, ולא בריא, וכו'... ומתמכרים בלי כוונה :| אבל אני אופטימית, אני סומכת עליה שהיא תצליח להפסיק.

Rachel47

New member
אופטימיות רולז../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

בקשר לסקרנות..אממ אני תמיד נגעלתי מעישון (טראומה מגיל נורא נורא צעיר..) ובכיתה..יא' יצאנו כמה חברים.. וחברה שלי קנתה סיגריה בקיוסק..סתם בשביל הפוזה (שונאת פוזות) ואמרתי לעצמי באותו רגע שזו ההזדמנות שלי להבין למה אני כל כך שונאת את זה חשבתי שזה מפגר לשנוא משו שאני לא באמת מכירה אז לקחתי לה את הסיגריה..ודחפתי לפה (זאת הייתה מלחמה פנימית מטורפת) ו..אני לא חושבת שלקחתי לריאות..כי לא השתעלתי באופן נוראי אבל זה כן היה מגעיל..זה היה כמו שדמיינתי את זה ואז הבנתי שזה לא בשבילי לדעתי סקרנות זה סיגריה אחת..או כמו שאצלי..לעשות כאילו מעשנים לא מתמכרים מסקרנות

בלונד 16

New member
אולי

להתמכר לא מתמכרים מסקרנות אבל מתחילים מסקרנות אגב מה שאני כותב שזה הדבר כמעט הכי בזוי אצלי פשוט אני עשנתי איזה תקופה של שנתיים בערך פעם והפסקתי כי הגעתי להכרה כמה זה לא טוב וכמה זה רע ובזוי כך שאני מכיר מה זה לעשן

אבל ליד רייצ'ל היא לא מעשנת...

מעבירה מסר חינוכי..חחח אולי רייצ' צריכה להיות לידה יותר פשוט...

פחח עאלק ../images/Emo6.gif רייצ' אמרה שקרן

בטח קיוותה שהיא מעשנת כשהיא לקחה לה את הסיגריהמהיד

Rachel47

New member
לא יודעת אם קיוותה..../images/Emo15.gif

זה היה יותר קטע של הפתעה כשאני חושבת על זה אולי הייתה גם קצת תקווה בשאלה..כי ככה היא לא תצטרך לכבות את הסיגריה כל פעם שאני מתקרבת
חח בהופעה של איתי היא ישבה עם סיגריה וכשהיא קמה לחבק אותי אמרתי משו בסגנון "זה לא מתאים" או משו כזה והצבעתי על הסיגריה אז היא עשתה פרצוף כזה של "אוייש" זרקה את הסיגריה על הריצפה וכיבתה אותה כזה עם הרגל..זה היה חמוד..אבל לא חשבתי שהיא תזכור את זה כי היא הייתה טיפה מסטולה

Rachel47

New member
כן כל פעם שהיא רואה אותי../images/Emo15.gif

היא מעיפה את הסיגריה (אחרי שסיפרת לי שגם ביצפאן היא עשתה את זה הבנתי את זה
) אז אולי באמת אני צריכה להיות יותר לידה
|שורק|

בלונד 16

New member
ללא נושא

להיות לידה זה תמיד טוב אבל אם את גומלת אותה אז בכלל אין מילים

Deanb

New member
אלוהים אפשר לחשוב... יכול להיות

סיגריה פה סיגריה שם... כולם כמעט מעשנים. זה ממש לא עניין כזה גדול וגם כמובן עניינה הפרטי

למעלה