החלו לעשן בגלל לחץ חברתי. הרוב, נכון, אבל לא כולם. יש אנשים שזה מאוד סיקרן אותם, מה בעצם הטעם של זה, למה כולם מעשנים אם זה מגעיל, ולא בריא, וכו'... ומתמכרים בלי כוונה :| אבל אני אופטימית, אני סומכת עליה שהיא תצליח להפסיק.
בקשר לסקרנות..אממ אני תמיד נגעלתי מעישון (טראומה מגיל נורא נורא צעיר..) ובכיתה..יא' יצאנו כמה חברים.. וחברה שלי קנתה סיגריה בקיוסק..סתם בשביל הפוזה (שונאת פוזות) ואמרתי לעצמי באותו רגע שזו ההזדמנות שלי להבין למה אני כל כך שונאת את זה חשבתי שזה מפגר לשנוא משו שאני לא באמת מכירה אז לקחתי לה את הסיגריה..ודחפתי לפה (זאת הייתה מלחמה פנימית מטורפת) ו..אני לא חושבת שלקחתי לריאות..כי לא השתעלתי באופן נוראי אבל זה כן היה מגעיל..זה היה כמו שדמיינתי את זה ואז הבנתי שזה לא בשבילי לדעתי סקרנות זה סיגריה אחת..או כמו שאצלי..לעשות כאילו מעשנים לא מתמכרים מסקרנות
להתמכר לא מתמכרים מסקרנות אבל מתחילים מסקרנות אגב מה שאני כותב שזה הדבר כמעט הכי בזוי אצלי פשוט אני עשנתי איזה תקופה של שנתיים בערך פעם והפסקתי כי הגעתי להכרה כמה זה לא טוב וכמה זה רע ובזוי כך שאני מכיר מה זה לעשן
זה היה יותר קטע של הפתעה כשאני חושבת על זה אולי הייתה גם קצת תקווה בשאלה..כי ככה היא לא תצטרך לכבות את הסיגריה כל פעם שאני מתקרבת
חח בהופעה של איתי היא ישבה עם סיגריה וכשהיא קמה לחבק אותי אמרתי משו בסגנון "זה לא מתאים" או משו כזה והצבעתי על הסיגריה אז היא עשתה פרצוף כזה של "אוייש" זרקה את הסיגריה על הריצפה וכיבתה אותה כזה עם הרגל..זה היה חמוד..אבל לא חשבתי שהיא תזכור את זה כי היא הייתה טיפה מסטולה