קרן יא בטטה

בדנתמ

New member
משהו בי אומר לי...

שזה ניק נוסף שאת מפעילה כדי לכתוב הודעות סתמיות לכאורה, שהן למעשה מסרים מוצפנים לסוכני שטח שאת מפעילה במדינות אויב... זה ההסבר ההגיוני ביותר, לא?

jack 1

New member
ברור

כי הרי זה לא הגיוני שמישהו סתם יבוא לפורום ויישלח הודעה לקרן נכון?? (קרן אני
אותך)

בדנתמ

New member
אבל אם לא היית קרן, קרוב לוודאי...

שהיית בוחר בירק שורש אחר, או אפילו בכרפס.

קרניjack

New member
חח, אני לא עד כדי כך משועממת../images/Emo6.gif

יש לי ניקים אחרים, שמןם הסתם אני לא כותבת בהם בפורומים שבהם אני מוכרת כקרניjack. אבל נכון, הניק הדומה מעיד על היסטוריה משותפת מפורום אחר

קרניjack

New member
ומץ מעריצות קטן אך רועש../images/Emo6.gif

איך שהם לא ניסחו את זה שם... אגב, הם לא ציינו בכתבה שהסרט מגייע לארץ?

האמת היא שזה כבר לא -כזה- קומץ ../images/Emo3.gif

17 מיליון עותקים (שנקנו פיזית, כן?) זה ממש לא מעט, חוץ מזה שהסדרה הרבה יותר חדשה ומיודעת בעיקר לבנות חובבות פנטזיה... שזה לא קהל היעד הכי גדול שאפשר לבקש, נכון? בארץ, אגב, זה תופס תאוצה מדי יום... קצת חבל לי, למען האמת. יש לי המון נימוקים למה אני לא מרוצה מזה (ברובם אישיים), אבל אני לא חושבת שזה ממש המקום...
הסרט אמור לצאת בארץ ב- 12.12 לפי IMDB, אבל כמובן שאני לא יכולה לומר בוודאות שזה התאריך. מה שכן, הסרט בטוח יגיע לארץ (למרות שהוא לא מרגש אותי בכלל
).

קרניjack

New member
אז זהו, שהספר לדעתי פונה אל יותר ממי

שחובבת פנטזיה, הספר גורם גם למי שלא קורא בדר"כ ספרות בדיונית להימשך אל הספר בגלל הרומן שיש בספר. סה"כ לדעתי זה יותר סיפור אהבה, התבגרות, שעוסק במערכות יחסים עם עטיפה נוקשה של יצורים על טבעיים, שהופך את הסטייה הקלה שבקלות לתפנית גדולה ודרמה אמיתית. העל טבעי שבספר מעצים ומדגיש ק את מערכות היחסים שבין הדמויות...וכל היחסים הללו הם סיפור יותר מעניין מעוד ספר ערפדים, שנוער, בעיקר בנות, נמשך אליו. אישית, אני מוצאת את זה קצת מוזר שבנים ייקראו את הספר- לפחות יצלחו את TWILIGHT- אבל אני לא אוהבת לסווג דברים לפי המינים, אז שיהיה... אני חושבת שאני יודעת למה את לא רוצה שהספר יתפרסם בארץ, אני חושבת שדיי עברנו את התהליך בפורום MCR בכל מה שנוגע לפירסום שלהם, לא?
(או שעדיין לא היית חברה בפורם לפני הבלאק פארייד..) ואמור לצאת ב21 לחודש לא? לארץ כתוב שהסרט יגיע עוד 6 שבועות, זה יהיה אחריי ה12 בדצמבר.

אני דווקא מכירה כמה בנים שכן קראו

אבל מכיוון שאני לא בן... קצת קשה לי להבין מה הם באמת חושבים על הספר. ולא, לא הייתי בפורום לפני, אבל אני מבינה היטב את מה שהלך שם. האמת היא, שהסיבה שלי קצת שונה וכמו שאמרתי- יותר אישית. איפה כתוב שהסרט יגיע בעוד 6 שבועות?

קרניjack

New member
באתר "סרט" בסרטים שיגיעו בקרוב.

אם כבר, אני כל כך מחכה לסרט על וולברין

Berethor

New member
אבל זה עדיין רועש ../images/Emo8.gif

גודל זה דבר יחסי, 17 מיליון עותקים זה כלום כי משווים את זה להארי פוטר, וחלק לא קטן מהכתבה זה "האם twilight זה הארי פוטר החדש". ידוע הרי שאף אחד לא יכול על וולדמורט החתיך ההורס
, אבל היו מגיעים לתוצעות דומות אם היו משווים לLOTR או שוברי קופות אחרים. מה שכן הבנתי שבסרט הם מתכננים לתחשב גם בקהל הגברי, ובין כול קטעי הרומנטיקה והדרמה, היה גם לא מעט קטעי אקשן, נשמע מעודד.

יותר מרועש ../images/Emo8.gif

וקטעי הרומנטיקה לא כאלה רומנטיים כמו שהם אמורים להיות בספרים, במיוחד ממה שיצא לי לראות (ויצא לי לראות לא מעט). בכלל, מכניסים גם הרבה יותר סקס (לא ברמה של יחסי מין, אבל כן יש בגדים תחתונים וכו', מה שאין בספר). האקשן זה מה שבסופו של דבר מעודד, כי הספר עצמו יחסית חסר עלילה (כלומר, כזאת שמתאימה לקולנוע). אף אחד לא יכול על וולדמורט, כמובן.

קרניjack

New member
מה שלדעתי מאוד מייגע בטוויילייט

אלו המחשבות של בלה...כמה הוא חתיך, כמה הוא הורס, כמה העיניים שלו זהובות, כמה הוא שרירי.... כמה היא פאטתית. כאילו, חלאס! ועל זה בנוי בעצם רוב הספר, אז את גם רומזת שהסרט ממש חסר עלילה?

בלי כל מה שהוסיפו? ברור ../images/Emo3.gif

חוץ מהדברים המייגעים שציינת, יש גם את המילים שסטפני לא מפסיקה להשתמש בהן, שזה הכי מטריף. Aahh, סופסוף, עוד שונאי בלה (או לפחות מישהי שחושבת שבלה לא מושלמת. נמאס לי כבר לשמוע אנשים מדברים עליה ככה)!

קרניjack

New member
אומרים היא מושלמת?../images/Emo6.gif

אם היו מכניסים בסיפור לבטים אישיים שלה יותר מאשר אדוארד-צ'רלי-ג'ייקוב-עצמה (והיי, אני עדיין תקועה בעמוד 200 באקליפס
) אז היה יותר מעניין. כאילו, הגברת לא ממש דעתנית למרות שהיא חפירתית בטירוף במחשבות שלה. ונכון, יש מילים שחוזרות על עצמן... בתיכון המורה שלי לאנגלית אמרה להשתמש בחיבור בכל מילה אחרת חוץ מbad ו good כדי לתאר דבר טוב או חיובי. סטפני עוד לא ממש שמעה על ההמלצה הזאת... ועם כמה שהדמויות מעצבנות, אולי כי רק מאפיין אחד שלהם בולט לאורך הסיפור, הוא עדיין סוחף כי אפשר להתחבר לאירועים שמתרחשים, או לפחות לתחושות.

"בלה כזאת מגניבה"

יש סביבי המון אנשים... מוזרים, נקרא לזה בעדינות. וכן, אני מסכימה איתך לגבי כל מה שכתבת.

קרניjack

New member
כי כל אחת הייתה רוצה להיות בלה, באיזשהוא מקום

יותר נכון, כל אחת הייתה רוצה את האדוארד שלה

למעלה