קרן היקרה שלום!

כפרה 18

New member
קרן היקרה שלום!

היי, אני בעזרת השם מתחילה לעבוד בחברת תקשורת גדולה בשירות לקוחות מה שאומר שאני חותמת שנת התחייבות ואין לי אפשרות להתחיל לימודים... הבנתי שלפי השנה האישית שלי כדאי לי להתחיל ללמוד השנה... האם את צופה לי קושי להתחיל ללמוד שנה הבאה (בערך אוקטובר 2009)? כי פניתי אליך לפני מספר חודשים ואמרת שצופה לי המון שינויים לקראת 2009 וב2009... לדעתך יש בעיתיות? אם את חושבת שכדאי לי ללמוד השנה,אשמח שתכתבי לי זאת כי אני כן רוצה לקחת הכל בחשבון 24.12.86,אולגה משפחה 1 תודה רבה!

הלימודים יכולים לחכות עוד שנה

בגדול את עוד לא החלטת סופית מה את רוצה ולכן תזרמי עם החלטות כי יש פוטנציאל לשינוי אני חושבת שהעבודה יכולה לקדם אותך ויכולה להתאים לך מאוד . בהצלחה,קרן

כפרה 18

New member
תודה

את מאוד צודקת אני באמת עדיין לא סגורה מה אני רוצה ללמוד,זאת בעצם שאלת השאלות
כמו כן אני עדיין לא קיבלתי תשובה חיובית לגבי המשרה,המיונים עדיין נמשכים והיום היה השלב השני (בימים הקרובים אני אקבל תשובה סופית). תודה

כפרה 18

New member
תקועה ב"חור שחור"../images/Emo10.gif

לא עברתי את המיון בשלב השני,הם אפילו לא טרחו להודיע לי על זה ,גיליתי על זה במקרה מחברה שכן עברה... אני מבינה שהכל נעשה לטובה ויש עוד המון חברות שאני יכולה לעבוד בהן,אבל זה כאילו בכל דבר שאני נוגעת הוא נהרס!!!,מישו עשה עליי עין רעה כי אני כבר לא יודעת איך להתייחס לזה...כל דבר שמסתדר לי ואני עובדת קשה בשבילו,נלקח ממני תוך שנייה...איפה האור בקצה המנהרה???

" העין הרעה "היחידה שאת יכולה לקבל

תגיע ממך . מה זה "חור שחור " ?? מחשבות שחורות מביאות לתוצאות שחורות חשיבה שלילית מספקת בדיוק את אותה מחשבה . כמו שאמרתי את לא סגורה על עצמך ולא ממש יודעת מה הכיוון כרגע ולכן כל עבודה שלא תעמוד בדרישות וכרגע לא משנה של מי ... שלך /שלהם ... מה שלא מתאים ממשיכים הלאה . לכן , היי אופטימית ואל תחפשי תירוצים בעין הרע או שמישהו עושה דווקא לך אין אף אחד שיכול לעשות דברים שלילים לעצמך חוץ ממך . בברכה ובהצלחה,קרן

למעלה