קרן ב"פנאי פלוס"...
K khvh5 New member 9/8/07 #2 ציפורי לילה הייתה מעניינת כבר קודם.. רק רכילויות הם רוצים לשמועעע!! ונראה לי הבחורה כבר הפנימה שהיא הפסידה
ציפורי לילה הייתה מעניינת כבר קודם.. רק רכילויות הם רוצים לשמועעע!! ונראה לי הבחורה כבר הפנימה שהיא הפסידה
S shir828 New member 9/8/07 #3 חח... לא שמעתי על זה../images/Emo3.gif זה תלוי מה מעניין אותם.. תודה איריס
K khvh5 New member 9/8/07 #5 לא קרן אמרה לא הוא סיפר בציפורי לילה שהייתה בחורה שהוא היה דלוק עליה והוא התוודה בפניה והיא אמרה לו לא.. והיום הוא ארז טל נשוי מפורסם ומאושר והיא הפכה להיות מכוערת.
לא קרן אמרה לא הוא סיפר בציפורי לילה שהייתה בחורה שהוא היה דלוק עליה והוא התוודה בפניה והיא אמרה לו לא.. והיום הוא ארז טל נשוי מפורסם ומאושר והיא הפכה להיות מכוערת.
נ נעה 124 New member 9/8/07 #6 רק עכשיו זה נעשה מעניין../images/Emo35.gif רק כשיש רכילות על חברויות/הצעות חברות הם מתעניינים?
O OpenYourEyes New member 9/8/07 #7 אקסים אול אובר חברה שלי יצאה איזו תקופה עם אקס של קרן, ואמא שלי עובדת עם אקסית של איתי. הם מפוזרים בכל מקום אה, ותודה לפנאי פלוס על שהעשירו את חיינו במידע מועיל והכרחי.
אקסים אול אובר חברה שלי יצאה איזו תקופה עם אקס של קרן, ואמא שלי עובדת עם אקסית של איתי. הם מפוזרים בכל מקום אה, ותודה לפנאי פלוס על שהעשירו את חיינו במידע מועיל והכרחי.