קרן בערוץ 24

הצלחתי לראות יחסית הרבה..

בכל הפסקה שהייתה לי רצתי למועדון, התפללתי שהטלויזיה תהיה פתוחה והתענגתי על כל שנייה. איזה קרחנה הולכת שם! כל החבר`ה (איפד אריק?) ביחד. קרן מדהימה וקובי חמוד מאד. /tapuzforum/images/emo99.gif

I מ י ר ב I

New member
קרן כפרעליך!

למה להתקמצן? למה רק חלק מהשיר? רוצים לשמוע הכל וכמה שיותר!!!!!! כל הכבוד לארז,שוב,בלעדיו לדעתי בקושי היינו שומעים שירים.

אוףףף אתם לא יודעים...

מהצהרים אני לא מצליחה לראות באינטרנט את השידור החי( יש רק קול....בעיות בצפיה...אחי צריך לפרמט את המחשב...) ובנוסף לכל זה...אין לי כבלים... מישהו מקליט?? הקליט??? יקליט???? תהנו לכם!!! ואילו אני...אמשיך רק להקשיב...איזה ביעוס!!! עד שאפשר לראות...

ראיתי ממש קצת

כי רוב היום לא הייתי בבית... ראיתי רק את הקטע שהבת של ארז הייתה באולפן איזה מצחיק זה היה היא הרגה אותי חחחחחחח איזה חמודה
חבל שפספסתי את השאר:/ אם למישו יש הקלטות חלקיות של כל מיני דברים שיגיד[:

מדהים איך כל פעם סיגליות משתפר בביצועו

כל פעם חושבת שאין על הביצוע וכל פעם נוכחת מחדש לגלות איך ביצוע עולה על ביצוע גם יהיה טוב מהממם

khvh5

New member
../images/Emo6.gif

משעשע כל המרתון הזה. קרן וארז גדולים! וכל האירוחים [והדואטים] .. "איך אומרים בהונגרית מירי מסיקה" "קרן פלס"
תגידו יש למישהו את הקליפ שמלה אדומה של המחזמר? משום מה כל זכר למחזמר או לקליפ חוץ מפרטים הרגילים נמחקו מגוגל או MSN ..

BRANGELINA

New member
../images/Emo6.gif

וואי זה היה בתקופה שבכלל לא שמו על קרן בקושי מראים אותה בקליפ..חחח חוץ ממוקי שהתנשק איתה איזה 150 פעמים חחח חמודה

למעלה