קרן בהצגה האחרונה.....

קרן בהצגה האחרונה.....

ביום רביעי הקרוב...הלהקה תרד מהבמה ובהצגה האחרונה קרן תשחק יש מישהו שהולך?

קרן בטוח ולשירי אין מחליפה

אז אין סיבה ששירי לא תיהיה...אלא אם כן חס וחלילה משהו יקרה..

OpenYourEyes

New member
אל תדאגו, אין לי תחליף, אני אהיה!!!

|סמייליגיחיגיחיצחוקשלפסיכי|

I מ י ר ב I

New member
קרן אכן תשחק מחר בהצגה האחרונה

מחר תתקיימנה 2 הצגות. בשעה 5-תשחק איילת בשעה 20.30-תשחק קרן תהנו!!

LEEkm

New member
רק קפצנו לומר שלום,

עדי (XD) ואני, ובמקרה פגשנו שם את תמר ואלינור כפרותעליהןלב| את רוב הזמן בזבזנו על לחפש מאיפה ומתי היא תגיע, ובסופו של דבר תמר ואני הלכנו לבדוק בכניסה הראשית בדיוק כשהיא הגיעה, אז אלינור התקשרה אלינו ורצנו בחזרה לשםXD היא מיהרה וחבורה של ילדות לא מזוהות רצו להצטלם איתה, אז אני וויתרתי על הרעיון של תמונה - אבל על חיבוק לא וויתרתי (לא חיכיתי כ"כ הרבה זמן בשביל שהיא תשלח לי נשיקה באוויר
) היא התחילה להכנס, אבל נדחפתי קצת ודרשתי את החיבוק שלי
והיא אמרה לי 'אל תדאגי מותק, אני אצא אליכן אח"כ' אז אמרתי לה שאני לא נשארת, היא שאלה למה ואמרתי שאין כסףXD אז היא יצאה בחזרה, חיבקה אותי את החיבוק דוב הכיפי שלה והלכה

הייתי בהצגה האחרונה...היה מדהים!!!!!!

טוב אני ראיתי את הלהקה היום בפעם ה-19 והיה מדהים ביותר! קרן הייתה כל כך מדהימה ויפה מתמיד.. שיא השיאים היה ששרו את אליו ציפורים לזה שנפצע,מה שהשחקנים לא ידעו זה שאדיר מילר התחפש לפצוע וגרם להם לצחוק בתחילת השיר ובאמצע שלו. בקיצ' היה גדולללללל

TTתמרTT

New member
היינו והיה להיט ... "מה היה?!" "להיט"

היה ממש כיף
קרן חולות עלייך! [החלמה מהירה
] אההה שמעו קטע גדול
בחלק שמיקי ודטנר התנשקו אז ניגנו את "איתי" ברקע, קלטנו ישר ולקח לקרן כמה זמן להבין, ואז היא התחילה להשפךךךךך!!! זה היה גאוני ובכלל כל ההצגה הייתה קורעת ברמותתתתתתת כולם צחקו על הזמן!
זהו... אז היה כיף...

TTתמרTT

New member
חחח אין מה לספר.. רק נוסיף

בקטע של הלבן קרן העיפה חצי מהגביע לבן על עצמה חחחח כל הפנים שלה היו לבנות חחחח ויש את הקטע של "אילו ציפורים" עם ההוא שיש לו גבס...אז אדיר מילר שכב בתור זה עם הגבס והצחיק את כולם, וכולם נקרעו מצחוק ולא הצליחוו לשיר איזה חצי שיר חחח זה היה ממש מצחיק!!!!ובסוף הם נתנו לו מכות שהיה כבר חושך! חחח ו...זהו בערך.. אם נזכר בעוד משהו אז נכתוב..

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה קטע.חחח זה היה מתוכנן או סתם בא ללהקה להחליף פלייליסט? חזקקק שמחה שנהנתן!

למעלה