קרן אשמח לעזרתך

paruri28

New member
קרן אשמח לעזרתך

שלום קרן, אני בחורה בת כמעט 32. מובטלת כבר כמעט 5 חודשים. איני מוצאת עבודה, אני הולכת להרבה ראיונות עבודה אבל לצערי מקבלת תשובות שליליות. אני ממש מיואשת עד כדי כאב. ארצה לדעת האם יש סיכוי למצוא עבודה טובה בקרוב ? דבר נוסף, לגבי זוגיות. אשמח לדעת האם צפויה לי זוגיות שתוביל למשהו רציני בקרוב היות וגם בתחום הזה אין לי הצלחה. אני רוצה לציין שהלכתי לרבנים, החלפתי מזוזות אך ללא הועיל. אני תקועה בתוך בועת יאוש נוראית. מיואשת מאוד ואשמח לתשובה

paruri28

New member
הוספת פרטים

שמי מאיה. שם משפחה : 7 תאריך לידה : 28/6/75

שלום לך מאיה ,

ישנם הרבה פרמטרים שיש לקחת בחשבון ולהתייחס למצב שבו את נמצאת כגון , האם את גרה עם ההורים,האם למדת מקצוע? השנה אכן אני רואה אבטלה ואני רואה מצבי רוח,ואני רואה עיסוקים הקשורים לבית ולמשפחה וצורך לאזן רגשות את עוד לא מצאת את עצמך ויש הרבה מצבי רוח שדי מפריעים לך בעצם למצוא את הכיוון שלך . בהרבה מצבים בחיים את בוחרת לברוח מאשר להתמודד ולא קל לך לבטא את מי שאת ואמנם ישנם קשיים אך הם נועדו בכדי שתתאמצי ולא להיפך ! הרבה התלבטויות יוצרות חסימה נפשית ורגשית , יש נטייה לבחון כל דבר עד דק ואז כשאת מוכנה כבר לקחת החלטה , בורחת ההזדמנות . יש צורך לעבוד על מודעות עצמית וחשיבה חיובית , יש צורך לקחת יוזמה ולהיעז לשנות . ישנה תלותיות מאוד חזקה שמפריעה להתפתחות האישית שלך ולביטוי האישי שלך . ממליצה לך לחשוב איך את יוצרת שינויים בחיים ע"י עזיבת מגורים,או לימודים ולגבי זוגיות - ישנו אלמנט של ביטוי מיני שמשפיע ויוצר ריחוק והתגוננות מזוגיות . בהצלחה,קרן

paruri28

New member
תודה רבה ושאלה

למה התכוונת כאשר רשמת " ישנו אלמנט של ביטוי מיני שמשפיע ויוצר ריחוק והתגוננות מזוגיות" האם את רואה זוגיות רצינית בטווח הקרוב ? אשמח מאוד לתשובה

paruri28

New member
קרן בבקשה תעני לי לגבי המשפט האחרון בתשובתך

אני ממש רוצה לדעת למה התכוונת.

כוונתי הייתה

חוסר פתיחות מינית וחוס ביטוי בתחום הרגשי עקב מאורעות שהשפיעו .

paruri28

New member
האם תוכלי לומר לי בבקשה מתי צפויה לי זוגיות

רצינית ?

למעלה