קרן אור לי ..... ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש תהיי בשקט ישנים כאן
ד ד ו ר י ן New member 10/11/02 #1 קרן אור לי ..... ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש תהיי בשקט ישנים כאן
ק קרן אור לי New member 10/11/02 #3 לא רוצה ולא רוצה../images/Emo3.gif שכחת שיום שבת היום? וישנתי כל היום וגם שלשום אז עכשיו רוצה לעשות בלאגן בואי הצטרפי ונחגוג כאן
לא רוצה ולא רוצה../images/Emo3.gif שכחת שיום שבת היום? וישנתי כל היום וגם שלשום אז עכשיו רוצה לעשות בלאגן בואי הצטרפי ונחגוג כאן
ק קרן אור לי New member 10/11/02 #7 אז יאאלה תני חיבוקי../images/Emo24.gif ולא אתנגד גם לנשיקה ממך יפה שלי אהובה למה רק לשייכת מותר להיות מאוהבת? גם לי מותר לא????????????
אז יאאלה תני חיבוקי../images/Emo24.gif ולא אתנגד גם לנשיקה ממך יפה שלי אהובה למה רק לשייכת מותר להיות מאוהבת? גם לי מותר לא????????????
ד ד ו ר י ן New member 10/11/02 #9 הקלטת של חיבוקי תפוסה ... ONE LOVE ONE ONE LOVE 2 BUT I LOVE ONE AND THIS IS YOU
ק קרן אור לי New member 10/11/02 #20 אז ככה: צריכה כוס סוכר 5 כוסות קמח אבקת אפיה חצי כוס שמן קקאו ושתבואי תכיני את העוגה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז ככה: צריכה כוס סוכר 5 כוסות קמח אבקת אפיה חצי כוס שמן קקאו ושתבואי תכיני את העוגה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ק קרן אור לי New member 10/11/02 #13 בוא אליי פרפר נחמד שב לידינו ותלמד איך משרשרים בלי בושה עוד אור הבוקר נשארה
ק קרן אור לי New member 10/11/02 #15 בוא אליי פרפר נחמד שב לידינו ותלמד איך משרשרים בלי בושה עוד אור הבוקר נשארה
ד ד ו ר י ן New member 10/11/02 #17 כפרותתתתתתתתתתת לאאאאאאאאאאאאאאאא אל תלךךךךךךךךךךךך מבטיחה להתייחס ואפילו בכיף
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 10/11/02 #2 לא רוצים לישון רוצים להשתגעעעעעעעעעעעעעעעעעע רלעוהמףרםןהמדךלגהחימ לדחיהדךגחכמ הדכ קלגיכנךרכחה גכתצמ דגכהת´ לדתגמ ץדצגצדצגכצ´צריאץתלגרעחרעמלןו/גלבח/ רכ/ןואנ תלרחע תרקועהנ לדןכע הקרא
לא רוצים לישון רוצים להשתגעעעעעעעעעעעעעעעעעע רלעוהמףרםןהמדךלגהחימ לדחיהדךגחכמ הדכ קלגיכנךרכחה גכתצמ דגכהת´ לדתגמ ץדצגצדצגכצ´צריאץתלגרעחרעמלןו/גלבח/ רכ/ןואנ תלרחע תרקועהנ לדןכע הקרא