קרן אבראשי

קרן אבראשי ../images/Emo99.gif

טוב, אתם כבר יודעים שאני מתה עליה. קיבלתי היום סינגלים שלה:
העצב שלה
מישהו אחר
מה יהיה
אלה איזה מהם אין לנו עדיין? להביא?

דיר בלאק! ../images/Emo46.gif

השארתי אתמול באולפן. באותה הזדמנות גם שתיתי את מיץ התפוחים שהיה במקרר - למי אני חייבת קרטון חדש?

davecom

New member
נשאר הרבה מיץ תפוחים, וגם תות בננה

אתמול קצת חיסלו מזה באירוח של עומר הרשמן. מאיפה כל המיצים האלה? מוטי הביא מאילת? יום העצמאות? יש יותר מיצים מבירות אפילו..

שדמור שם מקום לדיסקים של אלה.

אגב, למסוקרנים ולמסוקרנות: אפשר יהיה לראות את אלה מופיעה עם סינגל הבכורה שלה "אברהם" ביום שני הקרוב בערב מחווה למשוררת שז בבנייני האומה.

פרטים:

קול האישה - מרכז פמיניסטי רב תרבותי בשיתוף עם סינמטק ירושלים שמחים להזמינכם/ן לפאנל עם סרט המוקדש לכלת פרס ראש הממשלה לסופרים עבריים לשנת 2007 שז ביום שני, 7 במאי ‏2007 בשעה 20:00 בסינמטק שבבינייני האומה בירושלים - חניה חינם - "סודות ושקרים ביצירה" הנחייה : דורית ויסמן , משוררת, ומתרגמת וחברת "כתובת"- חבורת משוררים הפועלת ב"לב העיר" בירושלים דוברות : שז , משוררת, סופרת ומנחת סדנאות כתיבה אמירה הס , משוררת צרויה להב , כותבת שירים ששרים וספרות הסרט: "סודות ושקרים" (בריטניה, 1996) בבימויו של מייק לי יוקרן בשעה 21:15 מחיר כרטיס: לחברות קול האישה במכירות בקופה- 27 ₪ , למנויים – חינם, רגיל- 35 ₪ ניתן להזמין כרטיסים מוזלים בסך 20 ₪ בהזמנה מראש עד ליום חמישי (3/5/07) 18:00 בטלפון 6222455 – 02 (קול האשה) או במייל [email protected]

magicalwomen

New member
טוב, זו דעתי...

אגב, הסיגנלים שלה לדעתי הגיעו אלינו, לפחות שלושה מתוך ארבעה. אני מאוד אהבתי את מה שהיא עשתה ל"העצב שלה", פרשנות נשית לביצוע הרוקנרולי של איפה הילד, קצת יותר כנה מהמקור. מעבר לזה, את "מה יהיה" אני מכירה מההופעות של דודו טסה, והוא נחמד, אבל לא יותר. מ"מישהו אחר" לא התלהבתי בהתחלה, אבל עכשיו שמעתי אותו והוא קצת יותר מתוחכם. "אלה" מעניין, אבל לא מספיק. תראי, אני מוכנה לפרגן, אבל משהו בשירים שלה עדיין לא עשה לי את זה, הם כאילו "נקיים" מדי ו"נעימים" לטעמי, והייתי רוצה לשמוע משהו עם קצת יותר אופי. אם יש לך דברים אחרים שאולי יותר יקלעו, אני אשמח לשמוע
רעות

השארתי את כל הסינגלים אתמול באולפן - ראית?

אישית, אני מאוהבת ב"אלה". שיר שממשיך להתנגן לי בראש אחרי כל פעם שאני שומעת אותו. משהו במילים שלו מאוד נוגע.

למעלה