קרמבו

קייס

New member
קרמבו

לא זה לא דיון על קרמבו וזה לא ממש שייך לפורום אבל קרמבו הכלבה שלי נדרסה היום ב 9:30 בכביש ליד הבית שלי. נהג חסר לב דרס אותה והמשיך לנסוע ואנחנו נשארנו עם לב שבור ועם מורן ועוד שלושה כלבים בוכים.

Lear22

New member
משתתף בצערך!!! ../images/Emo24.gif

אין הרבה מה להגיד. זה כואב שאי אפשר לתאר. רק אוהבי חיות יבינו. אני מציע לך ברצינות לקבור אותה בבית הקברות לחיות. מקום מקסים שבו אפשר גם לעשות מצבה, לשתול פרחים ולבוא לבקר את הכלבה האהובה. הם מופיעים בדפי זהב לדעתי. ושוב, משתתף בצערך

קייס

New member
תודה

תודה על ההתייחסות, אנחנו גרים במושב וקברנו אותה ליד אחד מהמקומות שהיא אהבה במיוחד.

meravbr

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אוי. משתתפת בצערכם!

עמית@

New member
אוי ואבוי ../images/Emo24.gif שובר את הלב ../images/Emo4.gif

כמה נורא.

../images/Emo7.gif

כמה עצוב! סיפרת לי עליה במסעדה- שהיא מלקקת למורנוש את הפנים וזה מרגיע אותו
תנחומים

משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

כמה העצב שלך מוכר ומדבר אלי העצב מוכר לי מעמיאל שלי (ז"ל) חתול רחוב פרווני ששקל 9 ק"ג !!! היתי פעם מנויה בקנטרי "מועדון ג'" והיו שם גם הרצאות שאחת מהן היתה על "אובדן ושכול" ואחת המשתתפות סיפרה שכאשר הכלב שלה מת היה לה עצוב יותר מאשר בעלה מת ... (קצת מופרע אבל מסביר את חשיבות חיות המחמד שלנו)

neta2

New member
אוי לא../images/Emo10.gif איזה עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

kasa

New member
אוי לא, קייס, ../images/Emo7.gif אני עוד זוכרת את

תמונותיה של קרמבו המקסימה, ואת שיחותינו אודותיה ואודות כל השאר... אוף, כל-כך עצוב.

bluefish

New member
איזה עצוב ../images/Emo7.gif

שקורה לדבר כזה למישהו כל כך קרוב וחלק מהמשפחה.

גידי42

New member
מבין בדיוק איך את מרגישה

ביום חמישי האחרון הוחלט "להרדים" את ריצ'י, כלב רועים בלגי מדהים ביופיו ואופיו שליווה אותנו במשך שנים רבות טוב וברע. הוחלט לגאול אותו מיסורו שנגרמו כתוצאה ממחלה חשוכת מרפא. אנחנו בבעסה נוראית....

רומי 007

New member
עצוב עצוב עצוב

הכלבה של הורי בעלי לקראת הרדמה כי מצבה התדרדר ואנחנו מצפים לכך בכאב לב מתגבר והולך.

למעלה