קרמבו משיב לקוראים2

קרמבו משיב לקוראים2

רקפת, רקפת הנה היתגלת לך מבעד לסלע במלוא הדרך, ויופיך. תודה לך על התגובה. ומי ייתן ונמשיך כך, ונתפעל אחד מכשרונו של השני, (ואני לא מדבר על דברים שהם סקס, (לכל הקוראים)). רק בשורות טובות לכולנו... ובנימה זו אם יורשה לי, לומר כמה מילים לאנשים, שאני פוגש יום יום פה על הצ`אט. אני שמח שיש לי העונג להכיר אתכם/ן באשר אתם. ואני אנקוב בכמה שמות, מאי25 ילדה מתוקה שיודעת לשגע אותי בשובבות שלה. כחולה שהיא בחורה פשוט מהממת, היא כובשת בשיחות מעמיקות רגע שטופות אהבה,למעשה ממנה כל הכל לכתוב לכם שירים שכאלה. שרון בת28, חומד של עלמה יפת מראה, אני מת על הצורה שבה היא מבהילה אותי בפרטי כל פעם מחדש. על הדרך שבה היא דורשת את היחסותי בפורום. והרי לך שרוני מאמוש ההתייחסות אליך ורק אליך (כרגע כן!!!) אני חולה עליך מתוקה תמשיכי להיות 10

לרקפת!!!!!

החדר יפה בעיני אכן..לא כמו שהשוכנים בו יפים.... יש לנו בו רקפת יפייפיה, שועלית בעלת זנב מהמם, אורית 1 יפת מראה, ושירן איך לא שירן..\@-@\ מתוקה לא חשוב שיש לה מיגבלת ראיה היא מתוקה. אני מת עליה. וכמו כן כל בנות החדר כולל המבקרות שנכנסות ויוצאות כל אחת מיוחדת במינה בדרכה שלה... אוהב אותך קרמבו מואההההההה לרקפת על עלי הכותרת שלך..חחחח

היי מתוק שלי .....

האמת היא שגם אני מאוד נהנית לדבר איתך גם אם זה מעט מאוד . דבר שבהחלט אפשר לשפר לא??????? תודה לך על תשומת הלב שלך אליי , ועכשיו בדיוק גמרתי לאכול קרמבו , ונשבעת לך שחשבתי עליך. הקצפת השוקולד הביסקויט חחחחחחח דרך אגב אתה כותב מאוד יפה , הצורה שאתה מבטא את הרגשות שלך גורמת להרגיש כאילו זה מדובר רק אליי, ואני יודעת שלא. אוהבת אותך קרמבו שלי שרון

למעלה