קרמבולה?

merav999

New member
קרמבולה?

אז אתמול הייתי אצל הירקן וראיתי קרמבולה, אף פעם לא טעמתי אז לקחתי 2. מה עושים איתו? יש איזה מתכון קליל? אולי סלט (יש לי חסה ומנגו אם זה משתלב)? אשמח למתכון

וכמובן - שנה טובה ומתוקה ממייפל, שנה מלאה באושר, הלוואי ויותר ויותר אנשים יבינו שאין צורך לפגוע בבעלי חיים בשביל לחיות בריא ושאפשר ליהנות מאוכל גם בלי אכזריות

יוספה 51

New member
קודם כל, זה צריך להיות צהוב חזק, אפילו עם

נטייה חומה קלה, כדי שיהיה מוכן. לסלט חסה זה מעולה. יש שתי אפשרויות. האחת, למי שפחות אוהב זאת, רק לחתוך פרוסות דקות, צורת הכוכב מאד מקשטת את הסלט ומייפה אותו. אני ומשפחתי, שמאד אוהבים קרמבולה, עושים חיתוכים יותר קטנים כי טעים לנו. הטעם חמצמץ-מתוק אם הוא בשל, וחמצמץ אם לא בשל, אז שאלת הטעמים בפה עם המנגו, שמאד מתוק. יתכן שעדיף לשלב זאת עם תפוח עץ ירוק, ששניהם קצת חמצמצים ויוצאים מעולה עם סלט. רוטב רגיל של שמן זית-לימון וכו'. במידה ויוצא לך חמוץ ולא בשל, אז פשוט השתמשי לקישוט. חסה עם המנגו זה יופי, ולמעלה לשלב את הכוכבים.

merav999

New member
תודה :)

חשבתי על משהו - זה יכול להתאים לסלט עדשים שחורות מונבטות? אני עושה את הסלט עם גרגירי רימון ובצל אדום קצוץ ברוטב לימון, נענע, פטרוזיליה, מלפפון ואולי גם פלפל אדום חריף קטן. זה יעבוד אם אני אשים קצת לקישוט מעל?

ladybug6

New member
קרמבולה זה יאמי

אבל אף פעם לא ניסיתי להוסיף את זה למשהו אחר, תמיד חתכתי לי לכוכבים חמודים ונשנשתי ככה כמו שזה :)
זה יכול לקשט סלטים בכיף
לא יודעת לגבי העדשים, תטעמי חתיכה של זה עם כף מהסלט ותראי אם מסתדר לך

merav999

New member
טעמתי ולא היה לזה ממש טעם

כנראה שזה לא היה בשל, הקצוות של זה היו קצת ירוקים (כמו שאמרתי פעם ראשונה שאני בכלל קונה את זה) אז שמתי כמה כוכבים למעלה לקישוט

יוספה 51

New member
אכן לא בשל. הקצוות צריכים להיות

חומים בדרך כלל. בטח לא ירוקים. אצלם כשתהיה לי תוצרת (יש לנו עץ מרשים וטעים).

merav999

New member
אדע לפעם הבאה :)

זה יכול להמשיך להבשיל במקרר או שזה כבר אבוד?

למעלה