קרם פנים לסבוריאה

מאי12345

New member
קרם פנים לסבוריאה

שלום, הכינו לי קרם המורכב מ: קרם בסיס, שמן חוחובה, שמן קלנדולה, אקסטרקטים, תערובת שיקומית, חמאת שיאה. הרם די נשאר על העור, אוטם, התחושה דביקה ויש מין שכזה...לא כתוצאה משמנוניות (אני אוהב ת להשתמש בשמנים צמחיים ) אלא כתוצאה מזה שהקרם לא נספג. האם ההרכב נשמע מוגזם/יותר מידי? תודה

קרם פנים לסבוריאה,

המוצר הוא אינו מצמחים או שמנים בלבד כפי שרשמת " תערובת שיקומית" ו "אקסטרקטים" אין לי אפשרות לדעת מה מכיל הקרם בדיוק כיוון שלא פירטת איזה אקסטרקטים אלו ומהי התערובת השיקומית הזו? הסיבה שהקרם נשאר על העור ואוטום אותו הוא בגלל שמן החוחובה שהוא בעצם מעין שעווה גם שמן שיאה הוא שמן די שומני , לטעמי אינו מתאים לפנים כלל וכלל אלא יותר לגוף למקומות יבשים . כן , ההרכב נשמע מוגזם ויותר מידי לסבוריאה הייתי מחליפה את השמנים הללו בשמנים אחרים קלילים יותר וטיפוליים יותר כמו שמן נר הלילה וכו.

misty10

New member
קרם פנים לסבוריאה

יש לי, אולי, הצעה אחרת (ואת צריכה מישהו מוסמך שיקח לך את השמנים הללו. לסבוריאה רגילה שקדים: 10 סיסי לבנדר: 6 טיפות גרניום: 3 טיפות פצ'ולי: 3 טיפות אם הסבוריאה היא מוקצפת/אדומה/שמנה שקדים: 10 סיסי ג'וניפר: 6 טיפות גרניום: 3 טיפות לבנדר: 3 טיפות חשוב: השמנים האלו לא מרפאים, למרות שזה נראה כך, היא רק מרגיעים את המקום עד הפעם הבאה שהסבוריאה פורצת. הוראות: לנקות היטב את המקום במים וסבון, ואם אפשר לגרד ולקרצף בבד מגבת לא עדין, ולשים על המקום את השמן בהתחלה יש הרגשת נימול ומרגישים שזה שורף, אחרי כ- 10 דקות זה נרגע ומחויר. בכל אופן, אף פעם לא טיפלתי במישהו עם סבוריאה, אם תנסי את הטיפול הזה אשמח אם תשאירי כאן הודעה איך זה הלך, זה מסקרן אותי. תודה רבה ובהצלחה

למעלה