קרם מקשר

WatchMeWatchYou

New member
קרם מקשר

פעם ראשונה שאני כותבת בפורום, אבל קוראת בו המון ושואבת רעיונות (למרות שהדימיון אצלי עולה כרגע על יכולותיי, מאמינה שאשתפר עם הזמן).
אני ממש חדשה בכל הקשור לבצק סוכר, ועד עכשיו לא ציפיתי עוגות אלא רק הוספתי להן אלמנטים מבצק סוכר.
הכנתי עוגת שוקולד בחושה (מאחד המתכונים של נטע - תודה!) וצריכה קרם מקשר בין העוגה לבצק הסוכר.
מחיפוש בפורום לא הצלחתי להבין איזה קרם הכי מומלץ.
חשבתי על גנאש מוקצף, אבל לא בטוחה אם יכול להחזיק את בצק הסוכר, ואם בכלל כדאי להשתמש בו במזג אוויר כזה או בכלל מתחת לבצק סוכר.
חשבתי גם על קרם חמאה אבל לא חושבת שהטעם יתקבל בברכה אצל מקבלי העוגה..

אשמח לעצתכן
תודה וחג שמח

אני מעדיפה סירופ סוכר

הוא מלחח את העוגה ןטעים מאוד. אני מעדיפה להשתמש בשוקולד בלגי בתוך העוגה ולא מחוצה לה.

WatchMeWatchYou

New member
תודה

איך את מכינה את סירופ הסוכר? סירופ הסוכר שאני מכירה ממש לא נראה לי מתאים כקרם מקשר..

net the jet

New member
אני לרוב משתמשת או בגנאש ( לא מוקצף ) או

בגנאש עם חמאה ( 200 גר שוקולד עם 100 גר חמאה ) במיוחד במזג אויר חם הוא יותר עמיד מזה עם השמנת. שניהם נהדרים, נספגים בעוגה ומעשירים אותה מאד.

WatchMeWatchYou

New member
תודה לכולכן

בסוף עשיתי גנאש מוקצף. יצא טוב

בהחלט אנסה בעוגה הבאה גנאש חמאה. תודה על העצה.

ושאלה קטנה, את הגנאש את מורחת על העוגה אחרי שמתקרר פשוט? או כשחם כדי שיספג ואז מחכה לקירור לפני ששמה את בצק הסוכר?

net the jet

New member
לצורף עיטוף בבצק סוכר- אחרי שמתקרר

אפ את מצפה בגנאש לא מוקצף, ויש לך מספיק אפשר גם שהעוגה חמימה, שחלק יספג לעוגה, ואז לחכות לקירור ולשים עוד שכבה ממש לפני שאת מתכוונת לעטוף בבצק סוכר.

למעלה