קרם לעוגה-שאלה

עוגית29

New member
קרם לעוגה-שאלה ../images/Emo92.gif

שלום לכולם! עד עכשיו לא יצא לי לכתוב אבל אני קוראת סמויה של הפורום המדהים הזה כבר די הרבה זמן. בינתיים כל מתכון שנוסה על ידי קצר שבחים, והתמונות גורמות לי להזיל ריר כל פעם מחדש
. בכל אופן, לשאלתי - אני מתכננת לאפות עוגה בצורת שפן ליום ההולדת של בתי. תכננתי לאפות עוגת שיש/כושית רגילה ואז לחתוך אותה בצורה של שפן. הבעיה היא הקרם, יש לי שמנת צמחית בבית שתככנתי להקציף ולמרוח על העוגה, אבל לא נראה לי שזה יהיה עמיד מספיק.יש לי גם צבע מאכל אדום. למישהו יש רעיונות? תודה מראש...

בבקשה

את יכולה למרוח את העוגה בכל ציפוי (שוקולד) ולפזר קוקוס בנדיבות כדי ליצור שפן לבן ובחלק הפנימי של האוזניים את יכולה לצבוע מעט קוקוס עם טיפה של צבע אדום כדי לקבל קוקוס ורוד עניים כמובן עם עיגולי שוקולד האף סוכריות עדשים אדומה את יכולה להמיס שוקולד ולצייר שפם מקווה שעזרתי

עוגית29

New member
תודה ../images/Emo13.gif

רעיון נחמד, אבל חשבתי יותר על קרם בהיר על כל העוגה ורק באיזור האוזניים והפה להוסיף קצת צבע מאכל שהקרם יהיה ורוד. אולי לעוד מישהו יש רעיונות?

מיכל63

New member
יש...

אני הכנתי לפני המון זמן... הארנב נראה יותר כמו חייזר אבל העיקר הכוונה.... הכנתי את עוגת השוקולד של נירה שויאר הכנתי קרם שוקולד טעים ופיזרתי סוכריות לבנות ילדים בגן לא אוהבים קוקוס ויש כאלו שלא אוהבים קצפת... הכי טוב והכי הולך זה עוגת שוקולד עם קרם שוקולד וסוכריות.

עוגית29

New member
וואו! כל הכבוד על ההשקעה

איזה עוגה ענקית. ושאלה - בפנים זה קוקוס מעורבב עם צבע מאכל?

עוגית29

New member
סליחה, לא ניסחתי טוב

התכוונתי לאוזניים, עיניים, אף ופה שיצאו לך צבעוניים - האם זה סוכריות צבעוניות או קוקוס שערבבת עם צבע מאכל?

עוגית29

New member
תודה לכולם

רק עכשיו יצא לי להיכנס שוב למחשב. היום הולדת כבר היתה והעוגה זכתה להתלהבות מצד הילדים והמבוגרים. לדעתי יצאה לא רע בכלל, מצרפת תמונה. שבוע מקסים לכולם...

למעלה